ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kirby, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Antony Blinken’ın PYD Eş Başkanı Salih Müslim’le telefonda konuştuğunu söyledi.
Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde bir kıraathaneye yüzleri maskeli 2 kişi tarafından ateş açıldı. Olayda biri ağır 2 kişi öldü, beş kişi de yaralandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Latin Amerika Komisyonu'nda konuştu.
Çeçenistan Devlet Başkanı Kadirov, Rus muhalefet lideri Kasyanov'un Strasbourg'da muhalefet için para aradığını iddia etti ve "Her kim anlamıyorsa, karşılığını alacak" dedi.
Kağıthane'de cadde ortasında uyuşturucu krizine girenç genç, önce sağa sola bağırdı, sonrasında koşmaya başladı. Bir süre sonra annesinin çalıştığı işyerine gelerek annesinden p
Antalya İl Başkanlığı’nda depo olarak kullanılan bölümde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Yapılan son operasyonlar PKK'nın "yurt dışı" desteğinin önemli ölçüde arttığını ortaya koydu.
Hristiyanlara 'Mutlu Noeller' dilemek için Noel ağaçlarıyla poz veriyorlar, top peşinde koşuyorlar, telesiyeje binip karlı dağların tepesine çıkıyorlar. Bunlar birçoklarına göre dünyan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın randevu vermek için 'önce yemin etsin' şartı koştuğu Leyla Zana, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'la görüştü.
Başbakan Davutoğlu güneydoğu ve Doğu Anadolu'dan iş adamları ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Davutoğlu burada yaptığı konuşmada PKK'nın buradaki ekonomi üzerindeki tah
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Yüksek Müzakere Komitesi (YMK) üyeleri ile Pazartesi günü BM ofisinde buluşmasının ardından görüşmelerin
Bazı insanlar sevinç, üzüntü, sevgi gibi duygulardan yoksundur. Ancak duygusuzluğun yarattığı sorunlar olduğu gibi ilginç avantajları da olabiliyor.
Financial Times'ın editoryal görüşlerini yansıtan sayfalarında yayınlanan bir analizde Rusya'nın Cenevre görüşmelerini "savaş için sis perdesi" olarak kullandığı ifade edilirken Suriye
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlığına, aralarında eski bakan Taner Yıldız'ın da olduğu beş isim getirildi.
CHP'de Atatürk portresinin indirilnesi raporu tamamlandı. Portreyi indirmekle suçlanan Altıok madde madde "Ben yapmadım" açıklaması yaptı.