Hakkari'den Antalya'ya getirilen Irak uyruklu göçmenler 'Burası Almanya' denilerek ortada bırakıldı
Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde jandarma karakolunun olduğu bölgede PKK'lılar tarafından patlayıcı yüklü araç infilak ettirildi. Şehit asker sayısı 10'a yükseldi, 11 asker de yaralı. S
Ülkesinin Avrupa'ya entegrasyonuyla ilgili konuşan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, 'Müslüman mültecilere çifte standart uygulayanlara mı entegre olalım?' dedi.
Fas Parlamentosu Temsilciler Meclisi seçimlerinin gayriresmi sonuçlarına göre, Adalet ve Kalkınma Partisinin 99 milletvekili ile birinci olduğu bildirildi.
Yemen'de bir cenaze merasimi sırasında Suudi Arabistan'a ait savaş uçaklarınca hava saldırısı yapıldı. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öne sürülüyor
Van'da bugün bir araya gelecek 16 ilden 181 aşiret lideri, bölgedeki terör olaylarına ve "İngiltere'nin aşiretlere para dağıttığı" iddiasına ortak tepki gösterecek
IKBY Parlamentosu'ndan KYB, Goran Hareketi, Komela,Bizotnewe ve KKP ortak açıklama yaparak "Türk askerlerinin bir kısmı sınır geçip, Kürdistan toprakları içerisinde konuşlanmış durumda.
HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, 246 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz için "darbe oyunu" dedi ve darbe diyemediğini itiraf etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, İstanbul'daki Beylerbeyi Sarayı'nda güvenlik zirvesi yapıldı. Zirve, yaklaşık 2 saat sürdü.
Irak'ın Ankara Büyükelçisi Hişam Ali Ekber İbrahim el Alevi, Türkiye'yi tehdit etti: Geri adım atmazlarsa tavrımız farklı olur.
Ankara'da, bombalı eylem hazırlığındaki 2 terörist yakalanacaklarını anlayınca kendini patlattı. İki teröristin isimlerin Mahide Ataş ve Harun Arslan olduğu belirlendi. Mahide Ataş'ın
Başbakan Binali Yıldırım, asırlarca sene milletin hayali olan projeleri gerçekleştirmenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hükümetlerine nasip olduğunu belirterek, "Av
Cumhurbaşkanı Erdoğan, asfaltlama çalışmaları tamamlanan Avrasya Tüneli'nden ilk geçişi yaptı. Erdoğan'a Başbakan Binali Yıldırım da eşlik etti.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, 'Bölgenin en büyük sorunu aslında aşırıcılık ve mezhepçilik. Bunun en büyük örneğini de Irak'ta görüyoruz.' dedi.
İzmir'de Gülen örgütüne yönelik operasyonda ele geçirilen belgelerde, örgütün sözde imamı olarak anılan kişinin "ByLock" üzerinden yaptığı yazışmalar ortaya çıktı. Yazışmalard