Türkiye ile Yunanistan arasındaki nüfus mübadelesiyle 94 yıl önce Tekirdağ'a göç eden muhacirlerin asırlık eşyaları, Mübadele Müzesi'nde sergilenecek
Rus Büyükelçi Andrey Karlov'u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'ın suikasttan önce araştırma yaptığı ortaya çıktı.
Atatürk Havalimanı apronunda saldırıya uğrayan Barbaros Şansal olayı ile ilgili olarak 8 kişinin ifadesi alındı.
Suriyeli muhalifler, rejimin ateşkes ihlallerini gerekçe göstererek Astana’da yapılacak olan barış görüşmeleri öncesindeki hazırlık toplantılarını askıya aldı.
Başbakan Binali Yıldırım’ın, Ortaköy’de yaşanan katliamdan kısa bir süre önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast ihbarlarının arttığı yönünde bilgi verdiği öğrenildi.
İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO), hava muhalefeti nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferlerini iptal edildiği duyurdu.
İstanbul'da dünyaca ünlü gece kulübü Reina'da meydana gelen terör saldırısında, Ürdünlü milyarder iş adamı Muhammed el-Sarraf da hayatını kaybettiği bildirildi.
İstanbul Ortaköy'deki saldırıyı düzenleyen teröristin kimliği belirlendi. Uygur Türkü olduğu iddia edilen teröristin, Kasım 2016'da ailesiyle birlikte Konya'ya geldiği öğrenildi.
Ankara'da bir apartmanın giriş katındaki iş yerinde çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen yaklaşık 30 kişi hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
Sivas'ta özel yurtta kalan 68 üniversite öğrencisi, doğalgazdan zehirlenerek hastanelere kaldırıldı.
Beşiktaş Ortaköy’deki eğlence merkezini yılbaşı gecesi makineli silahla basılmasının yarattığı ağır travma hiç şüphesiz siyaset ve toplumu ciddi bir biçimde sarsmıştır.
İnsanımızın farklı yaşam biçimleri arasındaki fay hatlarını harekete geçirerek ülkemizi bir kargaşa ve çatışma ortamına sürüklemeyi hedefleyen İstanbul Ortaköy’deki vahşi katlia
Bir: Bu katliam, bir Müslümanın işi değil, tam da “Türkiye’de bir hayat tarzı gerilimi” oluşturmak, tam da Müslümanları olağan şüpheli hale getirmek ve tam da Türkiye gibi modern dem
Komploya, karamsarlığa umutsuzluğa teslim olmanın bu topraklarda var oluş şartlarımızı tüketeceğini... umudun olmadığı yerde inancın da olmadığını hatırlatan yazıdan sonra vahşic
Suriye'de muhaliflere karşı savaşarak dengeleri değiştiren terör örgütü DEAŞ'ta yönetim kavgası çıktı. Örgütte iç savaş çıkmasına neden olan olay, DEAŞ'ın elebaşı Ebu Bekir e