Konsolosluk binasından çıkarılan gazetecinin cesedinin, Sultanahmet'te Mardin nüfusuna bağlı bir Türkiye vatandaşına teslim edildiği ileri sürüldü.
Tayvan'da bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu ilk belirlemelere göre 17 kişi öldü.
Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Ziya Şahin, arıcıdan kilogramı 11 liraya alınan balın marketlerde 45 liraya satıldığını belirterek, "11 liraya alınan bal, 45 liray
Başkent'te aniden bastıran yağış nedeniyle su altında kalan yollarda sürücüler araçta mahsur kaldı. Vatandaşların yardımına itfaiye ekipleri koştu.
Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesi olayıyla ilgili Suudi Arabistan Prensi Muhammed bin Selman'ın en yakınındaki isimlerin görevine son verilmesine rağmen kendisine dokunulmaması dikkati ç
İstanbul'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Millet olarak yeni bir dönemin arifesinde bulunuyoruz; bu dönemin adı, yeniden diriliş, yeniden şahlanış dönemidir." dedi.
Milliyet gazetesi yazarı Talat Atilla, bugün kaleme aldığı yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili kan donduran bir iddiaya yer verdi. DEAŞ üyesi Oğuzhan Korkmaz geç
Araştırmacı yazar Ümit Aktaş ''Andımız'' tartışmalarını Düşünce Mekteb'i için değerlendirdi.
Gram altın, bu hafta dolar kurunda yaşanan değer kayıplarının etkisiyle yatırımcısına yaklaşık yüzde 3 kaybettirdi.
Mersin'in Anamur ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen 82 projenin açılış törenine katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Danıştay'ın 'Andımız tekrar okunabilir' ka
Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, 'Andımız'ın kaldırılması küstahlıktı' diyen İlber Ortaylı'ya bugünkü köşe yazısında cevap verdi.
Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, ateist olmadığını, Müslüman olduğunu açıkladı ve Hz. Peygamber için de devrimci ifadesini kullandı.
Daha önce Cemal Kaşıkçı'nın yaşanan arbede sonucu Suudi Arabistan İstanbul Konsolosluğunda öldürüldüğünü itiraf eden Suudi Arabistan, bu kez de hata ettiklerini itiraf etti.
AK Parti Genel Başkan yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili, “Bir devletin konsolosluğunda işlenen bir suç üst düzey yetkililerin haberi olmadan işlenemez. Eğe
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayıyla ilgilenen aktivistler, yazarlar ve gazeteciler, "Cesedi nerede?" sorusuna cevabını ararken, Kaşıkçı'nın vasiyeti ortaya çıktı.