Bitlis'te terk edilmiş Tağ köyünde 25 yıldır tek başına yaşayan Hikmet Arıcı, geçimini kazma, kürek ve satır siparişleriyle sağlıyor.
Terör örgütü PYD'nin elebaşı Salih Müslim, Türkiye'nin hiçbir zaman DAEŞ'e karşı savaşmadığını ve sürekli terör örgütünü desteklediği iftirasını attı.
HSYK Başkanvekili Yılmaz, “Disiplin açısından itirafta bulunan hâkim, savcılar olursa ihraç yoluna gitmeyeceğiz. Onlara gereken her türlü ayrıcalığı tanımayı düşünüyoruz” dedi.
IŞİD üyesi iki intihar eylemcisinin eski emniyet binasını ele geçirmesinin ardından Kerkük'te güvenlik güçleri ile IŞİD'liler arasında çatışma çıktı. Örgüt, kent merkezinde farkl
Partisini eleştiren CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, başkanlık sistemine destek verdi ve "Başkanlık değerlendirilmeli" açıklaması yaptı.
İnsanlar ömürleri süresince mutlu ve sıkıntılı günler geçirirler. Bunlar hep birer imtihandır. Sıkıntılı günlerdeki imtihan ile rahatlık dönemindeki imtihanı karşılaştırırsak,
Fırat Kalkanı Operasyonu’nu ve olası senaryoları ORSAM araştırmacısı Oytun Orhan kaleme aldı.
15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Zaman Gazetesi’nin 12 yıl başyazarlığını yapan gazeteci Fehmi Koru’yu dinledi. 17–25 Aralık operasyonları sırasında Cumhurbaşkanı ve Ba
Rusya Silahlı Kuvvetleri İskender-M füzeleriyle tatbikat gerçekleştirdi. Tatbikatta, Batı Askeri Bölgesine bağlı 100 askeri görevli ile 20 füze sisteminin yer aldı.
Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault, Paris'te gerçekleştirilen Musul Konferansı'nın ardından düzenlenen basın toplantısında, 'İran bölgenin güçlü ülkelerinden. Bölgenin güve
FETÖ darbe girişimini araştırma komisyonunun Ekim ayının son haftası ve Kasım ayının ilk iki haftasına ilişkin taslak programı belli oldu.
İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in başdanışmanı olan Ali Ekber Velayeti, Türkiye'yi de kastederek Musul operasyonuna Irak hariç her hangi bir ülkenin katılma hakkının bulunmadı�
Tunceli'de 4 gün önce terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan ve biri yaralı 14 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon sona erdi.
Yunan Tribune gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Lozan açıklamalarını gündeme taşıdı, Batı Trakya hatırlatması yaptı.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş "Vekalet savaşının Amerika bakımından da Rusya bakımından da artık sınırlarına gelmiştir. Bundan sonra bir barış yolu bulunamazsa, bunun sonu açık bi