Hollanda Başbakanı Mark Rutte, sığınmacı sorunu için Avrupa'nın aksine Türkiye'nin çok şey yaptığını belirtti.
Rusya'nın Türkiye'ye yönelik ekonomik yaptırım kararı karşısında Lübnanlı aktivistler, sosyal medyada 'Türkiye'yi Destekleyen Araplar' başlığı altında bir araya geldi.
AB Komisyonu'nun insani kriz yönetiminden sorumlu üyesi Christos Stylianides, Suriye'de çatışmaların yeni göç dalgası meydana getireceğini ve bundan endişeli olduklarını bildirdi.
Enerjide Türkiye'yi bölgesel merkez yapacak projelerden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) için Avrupa Yatırım Bankası'ndan (AYB) 1 milyar avroluk finansman desteği geldi.
Fransa Başbakanı Manuel Valls, ülkede 4 ayda bir yenilebilecek olağanüstü hal uygulamasının getirileceğini söyledi.
Kanada Dışişleri Bakanı Stephen Dion, İran'a uygulanan ithalat, ihracat ve finansal yaptırımların kontrollü olmak şartıyla kaldırıldığını, 2012 yılından bu yana kopuk olan diplomati
Yabancı yatırımcı 1.5 milyar dolar bozup TL'ye geçince dolar TL karşısında 2 günde yüzde 2 eridi.
Arnavutluk'un başkenti Tiran'da faaliyet gösteren Alsar Vakfı, Abdurrahman Abdi Paşa ile ilgili bir sempozyum düzenledi.
Rusya'ya yönelik yaptırımlar ve düşen petrolün ülkeyi 600 milyar dolarlık zarara uğratması bekleniyor.
Eski savcı Öz hakkında 'haksız mal edinme' suçundan 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istemiyle dava açıldı.
Çinli bilim insanları, ortamın rengini algılayıp kendi rengini değiştiren 'bukalemun' robot geliştirdi. Teknoloji, şimdilik üç ana renkle sınırlı.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Cizre ve Sur'da gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Can Dündar ve Erdem Gül hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmaları istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.
Suriye'nin Lazkiye kırsalında Bayırbucak Türkmen bölgesindeki çatışmalarda esir alınan rejim askeri R.Y, kentin sahil cephesinde yaklaşık 700 Rus askeri bulunduğunu söyledi.
Yerli insansız hava aracı ANKA görev uçuşunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.