Şu alçak, hain, lanet olası rüşvetçilerden yakanızı bir an önce kurtarın nasıl kurtaracaksanız. Bunlar herkesi haraca bağlıyor. İhalelere hile karıştırıyorlar, imar işlerinde bu i�
Bundan tam 48 yıl önce, 21 Ağustos 1969 sabahı, Mescid-i Aksânın içinde yer alan Kıble Mescidinden dumanlar yükselmeye başladı. Kısa süre içinde müdahale edilen ama üç saat boyunc
ABD, Kuzey Kore'ye yeni yaptırımlar için Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) karar tasarısı hazırladı.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in, Türk hükümetine karşı önlemlerin sertleştirilmesi için Avrupa Birliği yetkililerine mektup yazdığı ortaya çıktı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın, 'Moskova'ya karşı yaptırım kararından AB ve Alman hükümeti sorumlu olacaktır' açıklamasının yapıldığı öğrenildi.
Yaptırım kararları sonrası Rusya'nın boru hatlarının geleceği tartışılırken, Gazprom Avrupa'ya yönelik yeni boru hatlarını hızlandırma kararı aldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri, son bir hafta içinde, ikisi sözde lider kadroda olmak üzere 46 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Oraya Yahudiler hakim oldukları için Müslümanları ve Hristiyanları sokmadılar. Hristiyanlar hakim olduklarında ise yine Müslümanları ve Yahudileri sokmadılar. Müslümanlar o topra
İzlemişsinizdir... Alman Siemens, ortakları Türkerler ve Kalyon ile Türkiye'nin hatta dünyanın en büyük rüzgâr enerjisi santrallerinden birini yapmak için tüm rakiplerini eledi. Dünyanı
Ezine ilçesinde ele geçirilen uyuşturucunun, terör örgütü PKK'ya finans sağlamak için Arnavutluk'tan getirildiği belirlendi.
IBM, Sony ile birlikte 1 inç kareye 201 gigabayt veri kaydedebilen manyetik bant üretti. Bant, avuç içi kadar bir şeride 330 terabayta kadar veri depolayabiliyor.
Tunceli Valiliğinden, "Doluküp köyü kırsalında SİHA destekli düzenlenen operasyon kapsamında sabah saatlerinde 2 terörist silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir." denildi.
Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, ABD'nin yeni yaptırımlarıyla Rusya'ya kapsamlı ticaret savaşı ilan ettiğini ifade etti.
Kudüslü alimler, "İsrail'in Mescid-i Aksa'ya müdahale ısrarının Kudüs'te krizi derinleştirdiği" uyarısında bulundu
Türkiye'yi yaptırımla tehdit eden Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, ilişkilerden ötürü kalbinin kanadığını söyledi.