Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk 2002'de Bülent Arınç'ın eylem ve protestoların yapılabilmesi için açtığı Milli Egemenlik Parkının tuhaf öyküsünü köşesine taşıdı.
Haber Türk yazarı Nihal Bengisu Karaca yaklaşan erken Seçim öncesi muhafazakar Kürtlerin nasıl bir politik duruş sergileyebileceklerini köşesinde değerlendirdi.
Sabah Gazetesi yazarı Burhaneddin Duran muhalefetin 24 Haziran'daki olası stratejisini masaya yatırdı.
Türkiye Gazetesi yazarı Nebi Memiş, 15 Milletvekilinin CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçmesini köşesinde değerlendirdi.
Suç işleme ile hiperaktivite bozukluğu arasında ilişki olduğu, özellikle alkol ya da uyuşturucu kullanan suçlularda bu bozukluğun daha sık görüldüğü ortaya çıktı. Suçluların yüzd
Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden Thomas Cook, Türkiye'ye bu zamana kadar yapılan tatil rezervasyonlarda geçen yıla kıyasla yüzde 84 artış kaydedildiğini duyurdu.
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Türkiye genelinde 5 bin 840 parkta "Türkiye Huzurlu Parklar-2" uygulaması başlatıldı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BMGK oturumunda, "DEAŞ, El Kaide, PKK, YPG ve FETÖ gibi terör örgütleri kadınları, çocukları ve gençleri suistimal ve istihdam ediyor." dedi.
Çiftlik Bank soruşturması kapsamında yapılan operasyonda, Çiftlikbank kurgusunun yazılımcısı olduğu iddia edilen Cudi Cumhur Y. gözaltına alındı.
AKPM Türk Heyeti Başkanı Kılıç, eski PYD eş başkanı Salih Müslim'i konuşmacı olarak davet eden AKPM'ye tepki göstererek, genel kuruldaki çalışmalarını yarıda kesip Türkiye'ye dönm
SON DAKİKA HABERİ: TBMM'deki gergin oturumla ilgili konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Her şeyi hoş görürüm yalana tahammül edemem" dedi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, 11 Nisan'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında ilk resmi ziyaretini 24-25 Nisan'da Türkiye'ye gerçekleştirecek.
Türkiye'nin şova dayalı ilk havacılık fuarı Eurasia Airshow 25 Nisan'da açılacak. Yerli ve yabancı 400 firmanın katıldığı fuarda 150 uçuş gösterisi yapılacak.
Meclis'te, 23 Nisan dolayısıyla özel oturum düzenlendi. Oturumda söz alan Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında tansiyon yükseldi. CHP'li Özgür Özel'in Binali Yıldırım ile ilgili 15
Andy-Ar’ın başkanı Faruk Acar’ın CHP'li 15 vekilin İYİ Parti'ye geçmesini yorumladı: “Anamuhalefetin hamlesi handikaplı. CHP’nin aleyhine, İYİ Parti ve AK Parti’nin lehine olur. İlk t