Türkiye, Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) ortak üyesi oldu. Ortak üyelik statüsü, Mayıs 2014'te imzalanan anlaşmanın ardından hayata geçti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldığı canlı yayında açık açık Doğan medyasının hedefinin ne olduğunu söyledi.
CHP'li Gürsel Tekin, Taraf Gazetesi'ne verdiği röportajda önemli bir iddia ortaya attı...
Adana'da MİT tırlarının durdurulması kararını veren 4 savcı hakkında devam eden soruşturmada tutuklama kararı çıktı. Karara göre 4 savcı tutuklanarak cezaevine gönderilecek.
Çin, Müslüman Uygurları, Doğu Türkistan’da sahibi olduğu lokanta ve dükkanlarda alkollü içki ve sigara satma konusunda zorluyor.
TÜRGEV, Zaman'da yayınlanan 'Devlete Niyet TÜRGEV’e kısmet' başlıklı haberi yalanladı.
Geçen hafta uzun eteği nedeniyle 15 yaşındaki Müslüman bir kız öğrencinin okula alınmadığı Fransa'da bu kez Béziers şehrinin belediye başkanı Robert Ménard, Müslüman öğrencileri
Çevik Bir'in de aralarında olduğu sekiz kişi hakkında Ergenekon soruşturmasından takipsizlik kararı verildi
KPSS soruşturmasında eski ÖSYM Bilgi İşlem Daire Başkanı Tütüncü'nün, Fetullah Gülen'e ait siteyle bağlantısı ortaya çıktı.
ABD'de Hz. Muhammed konulu karikatür yarışmasının düzenlendiği salon dışında güvenlik görevlilerine ateş açan ve öldürülen saldırganların kimlikleri belli oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran ile ticarette yerel para birimi kullanma çağrısının ardından iki ülke arasında anlaşmaya varıldığı öne sürüldü.
2010 yılında KPSS'de usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında TRT Genel Müdürlüğünde çalışan 4 kişi tutuklandı.
Çin, Doğu Türkistanlı Müslümanları ihbar edenler için ödül uygulaması başlattı..
Kıbrıs Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis, “Doğalgaz boru hattı Türkiye’den geçebilir” dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Paralel örgüt ile bölücü örgüt el ele verdiler. Türkiye'nin tüm kazanımlarına ve hedeflerine saldırıyorlar. Biri silah ve tehdit, diğeri şantajla yapıyor. Yu