FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Yunanistan'a kaçan ve Türkiye'ye iadesine karar verilen 3 darbeci askerin kimlikleri belli oldu.
El-Bab bölgesinde üç askerin şehit olduğu saldırıda, İran yapımı bir İnsansız Hava Aracı (İHA) kullanıldığı iddia ediliyor.
Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında El Bâb yakınlarında Türk askerlerine bombalı araçla saldırı düzenlendi. Genelkurmay, 1 askerin şehit olduğunu, 1'i ağır 6 askerin de yaralandığın
Suriye'nin başkenti Şam'ın Mazze Askeri Havalimanı'nda patlamalar meydana geldi. Hizbullah yetkilileri, saldırıların İsrail tarafından yapıldığını iddia etti.
Mısır'da askeri mahkeme, aralarında öğrencilerin de bulunduğu 112 darbe karşıtını 3 ile 25 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırdı
Fırat Kalkanı Operasyonu 24 Ağustos 2016’dan beri sürüyor. Türkiye 5 aydır Özgür Suriye Ordusu ile birlikte Suriye topraklarında. Türkiye bu operasyonla hem sınırlarını DAEŞ’ten te
Yunanistan, üç askeri Türkiye'ye iade edecek. Öte yandan dün Türkiye'ye iade edilmemesine karar verilen diğer üç asker için savcı itiraz etti.
"Tüm askeri eylemlerde uluslararası hukuka uygun davranmanın bir ilke olarak benimsediğini" belirten Obama, ABD'nin askeri operasyonlarıyla ilgili 'şeffaf olma' amacına binaen söz konusu rapor
Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan himayesi ile fırlatılması beklenen, Türkiye'nin askeri ve sivil uydusu Göktürk-1 göreve hazır.
Askeri istihbarat amaçlı yüksek çözünürlüklü uydu görüntüsü elde etmeye imkan sağlayacak olan Göktürk-1, yarın uzaya fırlatılacak.
Ukrayna, 1-2 Aralık günlerinde Karadeniz’de yaptığı askeri tatbikatlar sırasında Kırım yakınlarında füze denemeleri ve S-300 füze sitemleriyle eğitimler gerçekleştirdi. Ancak başta b
Lübnan merkezli Al Mayadeen'in haberine göre uçaktaki mürettebat hayatını kaybederken, askeri yetkililerden olayla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.
Ordudan ihraç edilen itirafçı S.T., ilköğretim okulu 7. sınıftayken bir dershanenin seviye tespit sınavına katılıp iyi puan aldıktan sonra dini eğitim verdiğini bildiği cemaatle tanış
Bir döneme sesiyle, ekranıyla, haberciliğiyle damga vuran ve 12 Eylül 1980 askeri darbe bildirisini okuyarak akıllara kazınan TRT eski spikeri Mesut Mertcan, konuştu.
Kuzey Kore lideri Kim'in, Seul'u yerle bir etmeye yönelik bir askeri tatbikatta sınıra yakın topçu birliklerini bizzat yönettiği duyuruldu.