ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Müslümanları ve göçmenleri bir deaha hedef aldı ve başkan olması halinde "Radikal İslam Komisyonu" kuracağını söyledi.
Melikşah Üniversitesinde görevli akademisyen ve yöneticilerin de aralarında olduğu 73 kişiden 19'u tutuklandı.
FETÖ'nün 'hava kuvvetleri imamı' olarak bilinen Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz'ün savcıya verdiği ifadesinin tam metni ortaya çıktı.
Türkiye'deki askeri darbe girişiminin çeşitli şekillerde arkasında olduğu iddia edilen ABD'de şimdi basında İncirlik meselesi tartışılıyor. The WSJ yazarı, Türkiye'nin artık müttefik
FETÖ lideri Fethullah Gülen'in resmi web sitesi fgulen.com Cyber-Warrior, Akıncılar hack grubu tarafından hacklendi.
Demirtaş, Yüksekdağ ve Beştaş hakkında çeşitli suçlardan beş ayrı iddiamae hazırlandı
FETÖ hava kuvvetleri imamı olduğu belirlenen ve aranan Adil Öksüz'ün yakını konuştu: "Biz yakınları olarak üniversitede hoca olduğunu biliyorduk. Ama terörist olduğunu basından öğren
Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden (AİBÜ) yapılan açıklamada, FETÖ/PDY elebaşısı Fethullah Gülen’i tedavi etmek için üniversitenin imkanlarını kullanarak ABD’ye gittiği iddia edi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Prof. Dr. Mahmut Aydın Gülen'in nasıl Papa'nın emrinde olduğunu yazdı.
Darbe girişimi sonrası firar eden Tümamiral Mustafa Zeki Uğurlu'nun NATO'nun resmi internet sitesinde yer alan fotoğrafı kaldırıldı.
Türkiye'nin ABD'den iadesini istediği Terörsitbaşı Fethullah Gülen, Fransız gazetesi Le Monde için bir yazı kaleme aldı.
CHP, kayıp kaçak bedelinin tüketiciye yansıtılmasını öngören düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu
Temmuz 2013'te ordunun yönetime el koymasından bu yana aralarında kadın ve çocukların da olduğu darbe karşıtı 3 bin 391 sivil askeri mahkemelerde yargılandı
Marmara Üniversitesi'nde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında 88 personel görevden uzaklaştırıldı.
Rusya ile yaşanan uçak krizinden beri Suriye hava sahası içindeki IŞİD karşıtı operasyonlara uçaklarıyla katılamayan Türkiye'nin, ilişkilerin düzelmesiyle operasyonlara katılmaya başl