Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, dün Batman merkezde, bölücü terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.
Columbia Üniversitesi Medya Enstitüsü kıdemli öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bayazıt, DEAŞ'ın 2 Türk askerinin yakıldığını öne sürerek yayınladığı görüntülerin sahte olduğu
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu (BM), En Az Gelişmiş Ülkelerin bilim, teknoloji ve inovasyon kapasitelerinin güçlendirilmesi amacına yönelik, "Uluslararası Teknoloji Bankası"nın Türkiye'
Başbakan Neçirvan Barzani, Duhok Amerikan Üniversitesinde düzenlenen Bağımsızlık Sonrası Kürdistan Konferansının ardından Al-Monitore konuştu.
Fetulahcı terör örgütünün resmi haber sitesi Samanyolu Haber sitesi dün akşam yalan olduğu iddia edilen bir görüntüyü sitesinde yayınladı. DAEŞ Terör örgütünün propagandasını ya
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İsmail Yüksek'i atadı.
MADSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Efendioğlu, İstanbula yapılan ve yapımı tamamlanınca dünyanın en büyük havalimanı olacak olan 3. havalimanında Brezilya granitinin yanı sıra 500
ABD'nin 45. başkanı seçilen ve 20 Ocak'ta göreve başlayacak olan Donald Trump, ABD'nin nükleer kapasitesini artırması gerektiğini açıkladı.
Slovakya Cumhurbaşkanı Andrej Kiska, Müslümanların dini toplululuk oluşturmasını zorlaştıran yasayı anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle veto etti.
Rusya Büyükelçisi Andrey Karlova yapılan suikast ne anlama geliyor? Ankara-Moskova ilişkilerine etkisi ne olur? Yıldırım Beyazıt Üniversitesinden Prof. Dr. Salih Yılmaz kaleme aldı.
5 ay önce Suriyedeki savaştan kaçarak Bursaya taşınan Suriyeli aile, Elektrikli ısıtıcının devrilmesi neticesi çıkan yangında 3 yaşındaki kız çocuklarını yitirdi. Dumandan zehir
İran Büyükelçiliğin internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "İstanbul, Trabzon ve Erzurumdaki tüm konsolosluklar 20 Aralıkta (bugün) kapalı olacaktır. Tüm
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un saldırıya uğramasına ilişkin Başbakanlık tarafından geçici yayın kısıtlaması getirildiğini duyurdu.
ABD'de Trump'ın başkan seçilmesinin ardından ülkedeki Müslümanlar ibadetlerini yerine getirmekte daha fazla kısıtlamayla karşılaşıyorlar.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), 'üniversiteye sınavsız geçiş' haberlerine ilişkin açıklama yaptı.