Askerlerimiz sınırlarımız dışında, El Bab'da neden şehit düştü? Bir macera uğruna mı? Türkiye’nin bölünmesi sürecine Suriye’den başlandığı için Türk askeri El Bab'da bulunuyor
Bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Gıda ve Beslenme Forumu'nda 1.8 milyar insanın açlık çekerken 2 milyar insanın obez olduğu vurgulandı.
Rus Büyükelçisi'nin katledilmesi sadece kendisiyle sınırlı olsaydı bile çok büyük bir hadisesayılacaktı ki, öyle değil; yani bu olay kendisini fersah fersah aşacak boyutlara sahip, o de
Kuzey Irak’ta Erbil yönetimine bağlı Duhok Asayişi, PYD ile IŞİD’e karşı savaşan 6 yabancıyı gözaltına aldı. ‘Şeytan’ lakaplı Kanadalı Kennedy, gözaltına alınmalarının siyasi
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Rusya büyükelçisine saldırıda ABD'nin ve FETÖ'nün payı olduğu iddiasına tepki gösterdi.
Aleksander Dugin. Wikipedia’da hakkında yazılanlar sınırlı: “Rus siyaset bilimci. Neo-Avrasyacılık ve Rus milliyetçiliğinin önemli bir temsilcisidir ve Ulusal Bolşevik Partisi, Ulusal
Türkiye'ye yönelik kara propagandasını sürdüren Alman Spiegel Online, Türkiye'nin mültecilere sınırlarını kapattığını, hatta sınıra gelen mültecileri öldürdüğünü iddia etti
Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü yasında Fırat Kalkanı Operasyonunun benzerinin Irak'ta da uygulanabileceğini idia etti.
Mısır, El Kaide eski lideri Usame bin Ladin'in oğluna giriş izni vermedi. Kahire Havalimanı'nda geri çevrilen Ömer bin Ladin isteği üzerine Türkiye'ye sınır dışı edildi.
Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde İHH'nin öncülüğünde gerçekleştirilen "Halep'e yol açın" adlı mitinge, Türkiye'nin dört bir yanından yaklaşık 25 bin kişi kişi katıldı.
Moskova'da Rusya Bilimler Akademisi Şarkiyat Enstitüsü Yakın ve Orta Doğu Ülkeleri Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 'Rusya'nın tarihi sınırlarında İslam Dünyası' konulu konfera
Mısır El Kaide eski lideri Usame bin Ladin’in oğluna giriş izni vermedi. Kahire Havalimanı'nda geri çevrilen Ömer bin Ladin isteği üzerine Türkiye’ye sınır dışı edildi.
Üst düzey Türk yetkililer sınırın Suriye tarafında iki kamp yeri belirlendiği bu yerlerde de 80 bin kişiyi ağırlayacaklarını söyledi.
Suriye'de rejim güçlerinin kuşatmasındaki doğu Halep'ten çıkan 3 konvoy daha Türkiye sınırındaki İdlib'e ulaştı
Bugün sabah saatlerinde Doğu Halep'ten yola çıkan ilk konvoy Suriye sınırındaki Raşidin bölgesine ulaştı. İlk konvoyu İHH ekipleri karşıladı.