6 araştırma şirketi 1 Kasım'da yapılacak olan erken seçimin oylara nasıl etki edeceğini değerlendirdi...
İran İçişleri Bakanı Abdulrıza Rahmani Fazli’nin asker kıyafeti giyerek Kandil Dağları'na çıkmasıyla ilgili yayınlanan haberlere İranlı bir diplomattan yanıt geldi.
Tunceli'de PKK'lılar Nazimiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ve Kaymakamlık lojmanlarına roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Çatışmada 1 polis şehit oldu, 2 PKK'lı öldü.
Siyasi partilere 1 Kasım'daki erken seçimlerde uyarılarını sıralayan Osman Demir isimli Akit okuru, cadde ve sokaklara bayrak ve flama asılmaması gibi konularda dikkatli olunması gerektiğini
Bu kararı almak için biz çok zorlandık, çok çalıştık. Zira ikiye ayrılmışlardı İslam âlimleri...
Galler'de bir kumsalda fosilleri bulunan antik dinozor türünün, T-rex'in en eski akrabası olduğu tahmin ediliyor. T-rex'in minyatür versiyonu, sadece 50 cm uzunluğundaydı.
Günceldeki siyasal merkezli ayrışmanın toplumsal tabanda bir karşılığı bulunmamaktadır.
Hindistan'ın önemli ticari şehri Gujarat'da Patel kastı kendilerine uygulanan eğitim ve iş imkanı kotasında revize talebiyle 500 bin kişilik gösteri düzenledi. Çıkan olaylarda grubun lide
Emperyalistlerin ülkelerinde çıkardığı iç savaş yüzünden yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda bırakılan binlerce sığınmacı, Batılı ülkelerin vicdansızlığıyla karşılaşıy
Uzunçayır metrobüs durağında uygulama yapan ekipler, eylem hazırlığındaki 2 teröristi silahları ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.
BM Raporuna göre Güney Sudan'da 20 aydır devam eden savaşta İsrail yapımı silahlar kullanılıyor
Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Mustafa, Rakka'nın Tel Abyad ilçesine ÖSO bayrağının asılması PYD'nin dünyaya şirin görünmek için tasarladığı bir oyun olduğunu söyledi.
4,5G ihalesinde Turkcell, Avea, Vodafone ve Netgsm temsilcileri, teklif dosyalarını ihale komisyonuna teslim etti.
30 yıldır akan kanın durması için başlatılan Çözüm Süreci’ni “AK Parti ile PKK anlaştı”, “Askeri, kışlaya hapsettiler” şeklindeki sözlerle baltalamaya çalışan çevrelerin, 2 p
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), Artvin'de meydana gelen sel ve heyelanlar nedeniyle 31 kişilik arama kurtarma ekibinin olay yerinde görevlendirildiği bildirildi.