ABD Savunma Bakanlığı, Türkiyeye 'sığınak delici' bomba olarak da bilinen BLU-109 satılacağını açıkladı. Türkiye, alacağı bombalar karşılığında 682,9 milyon dolar ödeyecek.
NATO'nun Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı ABD'li General Philip Breedlove, Rusya ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ı mülteci krizini Batı'ya karşı bir silah olarak kullanmakla suçladı.
İsrail Savunma Bakanı Yalon, Esed'in ateşkes esnasında sivillere kimyasal silah kullanarak 5 yıllık savaşı bitirmeye hazırlandığını söyledi.
İrana ait silahlı insansız hava uçaklarının Suriyenin Halep şehrindeki hedefleri vurduğuna dair görüntüler silah araştırmacıları tarafından ortaya çıkarıldı.
MUHAMMED SALİH DEMİRTAŞ tarafından yazılan bu makale Türkiye'nin sahip olmuş olduğu tarihsel ve toplumsal hafızasıyla, bölge üzerinde izleyebileceği politikanın nasıl olabileceğine dai
Esad, silah bırakan muhalifleri affedeceğini, isterlerse siyasi sürece katılabileceklerini söyledi
Suudi Arabistan'ın hadis ilminde tanınmış ilim adamı Karni konferans için gittiği Filipinler'de silahlı saldırıya uğradı.
Suriyeli muhalifler rejim ve Rusya'nın hava saldırıları nedeniyle ateşkesin tamamen iptal olması tehlikesine dikkat çekti. Yüksek Müzakere Konseyi Sözcüsü, "Rusya ve rejimi durdurucak bir
Nokta Dergisi'nin 24. sayısı kapağı nedeniyle "Türkiye Cumhuriyeti hükümetine karşı silahlı isyana tahrik" suçundan yargılanan derginin yöneticileri hakkında savcı beraat talebinde bulu
Rusyanın başkenti Moskovada dün bir bakıcının, elinde kesik bir çocuk başıyla etrafına tehditler savurduktan sonra yakalanmasının yankıları sürüyor.
Yazar Etyen Mahçupyan'a göre Cumhurbaşkanı ve Başbakan bir an önce Nasıl bir yeni anayasa ve nasıl bir başkanlık konusunda beraber karar vermeli ve bu kararın ne olduğu söylenmeli.
Alman maceraperest Manfred Fritz Bajoratın okyanusta kaybolan teknesi Filipinli balıkçılar tarafından bulundu.
Humus Cezaevindeki 200den fazla mahkûma Esed rejiminin paramiliter gücü olan Ulusal Savunma Kuvvetine katılmaları karşılığında cezaevinden salıverilme teklifi yapıldığı öğrenildi.
Genelkurmay Başkanlığı, kamuoyunda farklı isimlerle adlandırılan, sonrasında sahte delillerin kullanıldığı ortaya çıkan ve süreç içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını de
İrlandada, cuma günü yapılan genel seçimde kullanılan oyların sayımında sona yaklaşılırken, mevcut koalisyonu oluşturan Fine Gael ve İşçi Partisinin yeniden hükümet kurmaya yetec