'Chateaubriand'ın Endülüs'le ilgili eski bir risalesini okurken fark edecektim. Reconquista sırasında Endülüs Müslümanları kılıçtan geçirilirken, kabristanlar da bundan payını almışt
Malum olduğu üzere ilahiyat çevrelerinde âhir zamanda zuhur eden bazı kimseler bin yıllık İslam irfanının tasavvufi geleneğini dışsallaştırmak için bazı argümanlar kullanırlar. Sank
Selahattin Demirtaş'ın duruşma tarihi belli oldu
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ne ilişkin açıklama yaptı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Kadir Topbaşın istifası ve ardından Ankarada gündeme gelen Melih Gökçekin istifası, Türkiyede gözleri bir anda yerel yönetimlere çevirdi. Ye
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'le görüştü. Görüşmede bölgesel konular ele alındı.
Madrid ve Barselonada binlerce İspanyol, Katalonyadaki tartışmalı bağımsızlık referandumunun ardından birlik için yürüdü.
Türk halkının 2016nın ikinci çeyreğinde yüzde 43e yükselen terör endişesi, bu yıl aynı dönemde yüzde 24e geriledi. Bu sonuçla tüketici güven endeksi anlamlı bir yükseliş gös
İran'ın genelindeki cuma hutbelerinde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) gayrimeşru referanduma yönelik kınama mesajları verildi.
İran'ın genelindeki cuma hutbelerinde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) gayrimeşru referanduma yönelik kınama mesajları verildi.
Rusya ordusu askerlerinin güvenlik için çok büyük önem arz eden konum bilgilerini açığa çıkarıyor olması sebebiyle selfie çekmelerini yasakladı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Hükümet Sözcüsü Safin Dizayi, "Türkiye'ye karşı bir hareketimiz yok ve Türkiye'den de askeri operasyon beklemiyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye dair Gökçek'in Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarını okumak isteyen gazeteci Abdülkadir Selvi, sahte hesabın kurbanı oldu.
Venezuela Dışişleri Bakan Yardımcısı Ramon Gordils, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaretinde, Türk şirketleriyle çalışmayı çok istediklerini ifade etti
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bağımsızlık referandumunun ardından Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzaninin bu hatadan dönebileceğini söyledi. Çavuşoğl