İçişleri Bakanı Efkan Ala, görevden uzaklaştırılan kamu çalışanı sayısının 76 bin civarında olduğunu, 5 bin 171 kişinin gözaltında tutulduğunu, 16 bin 899 kişinin ise tutuklandı
Darbeci Kurmay Yüzbaşı Özkan Özgenç, 15 Temmuz'da gerçekleştirilen ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminde firari Tuğgeneral Mehmet Nail Yiğit'in verdiği talimatları anlattı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yüksekova ve Cizre'nin il olacağını söyledi.
Adalet Bakanı Bozdağ, adli tatil bitene kadar yaklaşık 5 bin hâkim ve savcının göreve başlamış olacağını söyledi. Bozdağ, "Bu senenin sonuna doğru da 3 bin hâkim ve savcı alımı ya
Bakan Çavuşoğlu, Libya'da Gülen cemaatine ait okulların kapatıldığını söyledi
CIA Başkan'ı eski yardımcılarında Michael Morell, Esad rejimine yardım eden İran ve Rus askerlerinin daha fazla bedel ödemesi gerektiğini söyledi.
ABD Dışişleri Sözcüsü Elizabeth Trudeau, 15 Temmuz darbe girişiminin ardında ABD'nin yer aldığına dönük söylemin, kışkırtıcı ve yararsız olduğunu söyledi.
İhvan yetkilisi Biltaci, hapishanede kendisine işkence yapıldığını söyledi
Al Jazeera'ye bilgi veren kaynaklar, İngiliz özel kuvvetlerinin Suriye'de eğitim ve koordinasyon amaçlı bir askeri üs kurduğunu söyledi. Ülkenin güneyinde Irak ve Ürdün sınırına yakın
Volkan Ertit, "sekülerleşme" tezinin 15 Temmuz gecesi darmadağın olduğunu söyledi, "artık sadece arıların sosyolojisini çalışacağım" dedi.
Danimarka'da iktidardaki Liberal Parti'den Michael Aastrup Jensen, AB'nin Türkiye ile üyelik görüşmelerini sonlandırması gerektiğini söyledi.
Katıldığı TV programında Mete Yarar FETÖ'nün devletin server'ını silerek Güneydoğu'da muhbirleriyle bağlantısını kestiğini söyledi.
En yüksek gelir vergisi oranının yüzde 40'tan yüzde 33'e indirileceğinin sözünü veren Trump, diğer iki gelir kademesine yönelik oranların ise yüzde 25 ve yüzde 12'ye çekileceğini söyl
15 Temmuz darbe girişiminin perde arkasında rol alanlarla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Wikileaks sitesinin kurucusu Julian Assange, 15 Temmuz darbe girişiminde Hillary Clinton ve Suudi Ara
Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sawsan Chebli, Türkiye ile Rusya arasında 'buzların erimesinin' Türkiye'nin NATO'daki rolünü etkilemeyeceğini söyledi.