HSYK 2. dairesi MİT TIR'ları soruşturmasında 5 savcı için ihraç kararı verdi.
Birçok büyük Rus şirketi, ülkenin Türkiye'ye yönelik yaptırımlarından muaf kalmak için bir bir başvuru yapıyor.
Suriyeli muhalif gruplardan bazıları Suriye'de sivillere yönelik saldırılar ve katliamlar devam ederken siyasi görüşmelere katılmayı reddettiklerini belirten ortak bir bildiri yayımladı
Rusyada Türkiyeden gelen tavuk kıymasında, izin verilenden fazla antibiyotik belirlendiği gerekçesiyle 23 ton tavuk geri yollanacak.
Kazan Türklerinden olan Musa Carullah, 20. yüzyıl Rusya Müslümanlarının önemli aydın-âlimlerinden biri.
Suriyeli muhalif gruplardan bazıları Suriye'de sivillere yönelik saldırılar ve katliamlar devam ederken siyasi görüşmelere katılmayı reddettiklerini belirten ortak bir bildiri yayımladı.
Abdullah Gül Üniversitesi, bildiriyi imzaladığı için Prof. Bülent Tanju'nun istifasını istemişti
Suriye'den gelen istihbaratı paylaşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rusya'ya sert tepki göstererek "Ya DAEŞ'i yok edin, ya da bırakın biz yok edelim" dedi.
Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Rusyanın daha önce aynı zaman içerisinde bu kadar sorunla karşılaşmadığını belirtti.
Alevileri temsil eden 4 kuruluşun yöneticileri, 'dedeler'le birlikte Başbakan Davutoğluyla görüştü. Görüşmede, Alevi temsilciler, Doğu ve Güneydoğudaki çatışma ortamının durmas�
Kayseride paralel devlet yapılanması soruşturması kapsamında yapılan operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.
Rusya'da muhalif gazeteci ve yazar Vladimir Pribılovskiy, Moskova'daki evinde ölü bulundu.
Siirtte terör örgütü propagandası yaptıkları ileri sürülen 110 kamu görevlisi hakkında idari soruşturma başlatıldı.
ODTÜ yerleşkesindeki gerginlikle ilgili Prof. Dr. Acar hakkındaki suç duyurusuna ilişkin görevsizlik kararı verilip dosya YÖK'e gönderdi.
Rus jetleri, Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na saldırı başlattı.