Esed rejimi, Rusya'nın hava desteği verdiği saldırılarıyla Doğu Guta'yı ikiye böldü. Bombardımanlarda en az 17 sivil can verdi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin sözcüsü Dimitriy Peskov’u örnek vererek, hükümette görev alan 2 bin kişinin konuşmalarını tek tek kontrol edemeyeceğini söyledi.
Prens Selman İngiltere Savunma Bakanı Williamson ile görüştü. Görüşmenin ardından Suudi Arabistan'ın İngiltere'den 48 savaş uçağı satın almasına ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.
NATO'nun Amerikalı komutanı Orgeneral Scaparrotti, ABD’nin Avrupa’daki birliklerinin 2025’e doğru Rusya’ya karşı askeri üstünlüğü kaybedebileceğini duyurdu.
Türkiye ile ABD arasında, Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) mücadele, Irak ve Suriye başta olmak üzere bir dizi konuda çözüm geliştirilmesi amacıyla kurulan üç teknik komiteden bir
BM, ABD Başkanı Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un arasında Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan görüşmeye destek verdi.
Türkiye'nin Rusya'dan alacağı S-400'ler, NATO ve ABD'yi huzursuz etmeye devam ediyor. Üst üste yapılan açıklamalar ile ABD ve NATO'nun tehlike altında olduğu iddia edildi.
ABD Bakanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un mayıs ayında görüşecek.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nauert, Türk ve ABD'li yetkililer arasındaki ilk teknik komite görüşmesinde Afrin operasyonu da dahil birçok konunun heyetler arasında ele alındığın
Kuzey Kore ve ABD çekişmesi uzun zamandan beri gündemden düşmüyor. Bu noktada yeni bir gelişme kaydedildi. ABD Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un mayıs ayında bir araya g
ABD,Türkiye'nin Rus hava savunma sistemi S-400’ü almasının sonuçları olacağını ileri sürdü.
Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastine ilişkin soruşturma kapsamında, suikastin faili Mevlüt Mert Altıntaş’ın cep telefonunun şifresini kırmak için Ankara’ya gelen Rus
Moskova’nın Avrupa’daki yüzlerce ajanını ifşa eden Rus istihbaratçı Sergei Skripal ve kızının İngiltere’de baygın bulunarak yoğun bakıma kaldırılması sonrasında açıklama yapan �
MHP, CHP'nin seçim güvenliğiyle ilgili görüşme talebini reddetti. MHP yönetiminin CHP'nin seçim güvenliği raporunu da geri çevirdiği öğrenildi.
Beşşar Esad rejimi ve destekçilerinin, BMGK kararı ve Rusya'nın ilan ettiği 5 saatlik ateşkese rağmen Doğu Guta'nın farklı yerleşimlerine düzenlediği saldırılarda 28 sivil yaşamını