MİT TIR’ları ve Uludere olayı için önerge hazırladığını belirten Fikri Sağlar, “Meclis’te ilk işim Erdoğan ile AKP’nin Yüce Divan’da hesap vermesini sağlamak olacak” dedi
Baluken, 'Belli ki AK Parti ve CHP koalisyonunun yolunun döşenmesi açısından bazı kilit taşları yerleştirilmek isteniyor' dedi.
Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarındaki yakıt deposunda pazartesi günü başlayan ve dört kişinin ölümüne yol açan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, seçimlerden başarısız olarak çıktığını belirttiği CHP'yi kurultaya çağırdı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, 'Oy oranları artmadığı halde, bazı partilerin zafer kazanmış gibi bir görüntü sergilemelerinin bir göz boyama olduğunu söylemem lazım' dedi.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta meydana gelen patlama sonucu 3 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı belirtildi.
HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da gerçekleşen silahlı saldırı ile ilgili açıklama yapıyor.
7 Haziran seçim sonuçlarında yurtdışı oylarının dağılımında sürprizler ortaya çıktı...
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuceyfi, Sünnilerin hâlâ Şiilerin yönetimindeki Irak hükümetine güvenmediğini söyledi. Pentagon Sözcüsü Warren ise, Irak'taki askeri eğitim programlar�
Katar'da kurulacak Türk üssünün tugay seviyesinde olacağı ve en az 3 bin askerin konuşlandırılıcağı belirtiliyor
ABD Genelkurmay Başkanı General Martin Dempsey, nükleer programında nihai anlaşma sağlanması halinde, İran’ın yaptırımların sona ermesinden elde edeceği kaynakları ordusunu geliştirmek
Siyahi gençlere sert müdahale eden polis memurunun istifa ettiği ve hakkında soruşturma açıldığı bildirildi.
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde seçimlerin ardından AK Parti İlçe Başkanlığınca 1010 numaralı sandık sonuçlarına yapılan itiraz karara bağlandı
AK Parti Giresun İl Teşkilatı'nın, ilde açıklanan seçim sonuçlarının bir daha incelenmesi konusunda yaptığı itirazlar reddedildi.
CHP Sözcüsü Haluk Koç, erken seçime sıcak bakmadıklarını belirtirken, 'Çözümsüzlüğün adresi asla bu dönemde CHP olmayacaktır' dedi.