ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) öncülüğünde IŞİD ile mücadele kapsamında oluşturulan Doğal Kararlılık Operasyonları Ortak Görev Gücü Sözcüsü Christopher Garver, "Biz Demokratik
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, çatışmaların durması ve yardımların ulaştırılması kararına bağlı kalınırsa Suriye müzakerelerine 7 Mart'ta devam edileceğini bildirdi.
ABD Rusya ve İran'ın anlaşmasına göre Suriye, PYD güdümlü Kürt devleti, Esed yönetimi ve çöle hapsedilmiş DAEŞ bölgesi olarak 3'e bölünecek.
TBMM’de bütçe görüşmeleri gerçekleşti. Muhalefet partileri bütçenin denetlenmediği iddiasında bulundu. Konuşmalara mali konulardan çok gündeme dair konular tartışıldı.
AK Parti 24.Dönem Milletvekili, Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) Başkanı Rıfat Sait Balkanlardaki mülteci krizinin dününü ve bugününü değerlendirdi
Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir, Türkiye'nin uzun menzilli füze sistemini "milli" olarak yapabileceğini belirterek, ihalede teklif verenler de dahil işbirliği imkanlarının değerlendi
MHP'nin genel başkan adaylarından Meral Akşener, bir ülkücünün kalbini kırmayacağını belirterek, 'Ama bu kongre mutlaka yapılacak. Nasıl kaçarlarsa kaçsınlar, yapılacak' dedi.
Meclis Başkanı İsmail Kahraman, partilere gönderdiği mektupta Anayasa Komisyonu'nun çalışmalarına yeniden başlamasını istedi,
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türksat'a gönderdiği yazıda, İMC TV'nin frekansının iptal edilmesini istedi. Savcılık, kanalın 'terör örgütü propagandası yaptığını' iddia etti.
Kahire'de bir araya gelen Arap ülkeleri meclis başkanları zirvesinin sonuç bildirgesinde bağımsız Filistin ve ortak Arap ordusu vurgusu yapıldı
‘Yeni kimlik kartları ne zaman dağıtılacak’ sorusuna cevap veren Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, ‘14 Mart 2016'dan itibaren dağıtılmaya başlanacak’ dedi.
MHP'yi yakından izleyen akademisyen Kürşad Zorlu’ya göre, mahkemeye taşınan kongre süreci partinin parçalanması tehlikesini beraberinde getirebilir.
Anasaya Adalet Karma Komisyonu'nda bekleyen 429 dosyadan 240'ı HDP'li 38 vekile ait. Rekor ise 60 dosya ile HDP eş başkanı Demirtaş'ın.
NATO Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı General Breedlove, gerekli görülmesi halinde Rusya'ya saldıracaklarını belirtti.
Cem Özdemir'in eş genel başkanı olduğu Yeşiller Partisi tarafından, 1915 olaylarına ilişkin verilen önerge destek bulamayınca geri çekildi