Taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili yürütülmekte olan çalışmalar tartışılmaya devam ediyor. Taşerona kadro ne getirir, ne götürür?
Şırnak’ta görevli asker ve polislere yemek verdiği için eleştirilen Arslan Tatar, "Hiçbiriniz benim kadar Kürt olamazsınız" dedi.
Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi önünde pankart açarak oturma eylemi yapmak isteyen avukatlara polis müdahale etti.
AK Parti'li Ayhan Sefer Üstün, savaş sona erse de Suriyelilerin en az yarısının Türkiye’de kalacağını söyledi.
Avrupa Birliği ile Türkiye arasında mülteci krizini hafifletmek için varılan anlaşmanın ardından binlerce göçmen, Libya üzerinden zorlu şartlar altında İtalya'ya geçmeye çalışıyor.
Siyasetçi ve yorumcu Savcı Sayan, Muş platformu tarafından kurulan panelde sert açıklamalarda bulundu.
KPSS'ye girmek için 17 Mart'ta başlayan başvurular yarın sona eriyor
Dikili'de kurulacak Göçmen Geri Kabul Merkezi ilçede tartışmaya neden oldu. İlçe halkı ve belediye kamp yapılmasından endişe duyarken kaymakam ise bu iddiaları reddediyor
Filistinliler, her yıl 30 Mart'ta 1967 yılında İşgal güçlerinin topraklarının çok büyük bölümünü işgal etmesini hatırlıyor
İlaç devi Novartis Türkiye 85 milyon dolarlık rüşvet karşı karşıya.
PKK ve IŞİD’li teröristlerde yakalanan yüksek teknolojili termal kameralar, örgütlerin yeni silahlara sahip olduğunu ortaya çıkardı.
Suriye Dışişleri Bakanı Velid el-Muallim, Şam yönetiminin yabancı güçlerin müdahalesi olmadığı sürece siyasi çözümden yana olduğunu belirtti
Yazar Müfit Yüksel, Güneydoğu’daki çatışmalı sürecin ardından muhafazakâr kesimlerin kendilerini sahipsiz hissettiğini söyledi. Al Jazeera'ye konuşan Yüksel, bazı İslâmcıların “T
Şırnak'ta 1 polis özel harekat memuru kafasından yaralandı. Yaralı polis kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin Avusturya'ya gerçekleştireceği resmi ziyaret, son dakikada güvenlik gerekçesiyle ertelendi.