FETÖ itirafçısı Haluk S., Ankara Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmalarda 'bilgi sahibi' sıfatıyla ifade verdi. Haluk S., Fethullah Gülen'in 'Darbe kansız ve güzel olacak' dedi
Referanduma odaklandığımız tartışmalardan biraz uzaklaşıp, fotoğrafın tamamına bakmaya çalışalım.
Sosyal medyada üç gündür tartışılan, "Suriyeli göçmenlerin 'tüp bebek' tedavisinin SGK tarafından ödendiği" iddialarına SGK' dan yanıt geldi.
Konya’da sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 40 araç birbirine girdi, çok sayıda kişi yaralandı.
Milli Savunma Bakanlığı, itirafçı olan 180 pilotun görevlerine döndüğü şeklindeki iddiaları yalanladı.
“Ey siyasiler, ey savcı ve hakimler!” demeyeceğim artık. “Ey vicdanlar!” diyeceğim. FETÖ'cü hakim, savcı ve polisler tarafından binbir hile ve kumpas, iftirayla tutuklananlara tüm davala
Kamuoyu tarafından yakından bilinen şirketlerin de aralarında bulunduğu bazı firmalara ait hisseler Varlık Fonu'na devredildi.
Yunanistan’da, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nun dış duvarlarına ve valusuna bir grup tarafından boya şişeleri atıldı.
Bolu'da eğitim gören Nijeryalı iki gence bir kişinin, "Saat kaç, üzerindekini nereden aldın?" diyerek alay etmesi üzerine başlayan yumruk yumruğa kavga polis ekipleri tarafından güçlükle
9 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından tüm vücudu felç olan ve kamuoyunda 'Umut' olarak bilinen gencin oğlu olduğunu iddia eden Azeri Asıllı Rus vatandaşı İrade Mustafaoğul,
Unkapanı Köprüsü üzerinde 2 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle trafik durma noktasına gelirken, çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.
İşgalci Çin yönetimi, Doğu Türkistan’daki bir caminin duvarlarına zorla Komünist Parti liderlerinin fotoğraflarını astırdı.
FET֒nün Hava Kuvvetleri ayağına yönelik başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 280 pilottan itirafçı olan 180'i serbest..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, 2012'de düzenlenen "Avukatlar İçin Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı" sorularının önceden sızdırıldığı iddiasına
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun o dönem basın müşavirliğini yapan Osman Sert geçen hafta Habertürk televizyonunda bir gazeteci tarafından gündeme getirilen iftiraya cevap verdi.