Suudi Arabistan Krallığı, Veliaht Prens Muhammed bin Nayif'in yerine Kral Selman'ın oğlu Muhammed bin Selman'ın getirilmesi yönünde karar aldı
'Mümin; yaşamın bütün uğrak yerlerinde şeylerin farkına varabilendir. Mükellef olduğu ibadetlerinin vakte bağlı oluşu mümini, akıp giden zamanın farkına vardırır. Mümin,
Muhyiddîb-n b. Arabî daha ziyade el-Fütûhâtul-mekkiyye isimli eserinde hem İslamın inanç esaslarını usûlü(akaidi) hem de ibadetleri ve muâmelâtı (fürûu) genel olarak Ehl-i Sünnet
İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el Cubeyr, Katar krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Cubeyr, krizin 'basit bir çözümü olduğunu' savundu.
Suudi Arabistan Krallığı hükümet kaynaklarının açıklamasında, Türkiye'nin Suudi Arabistan topraklarında askeri üs kurma teklifinin reddedildiği bildirildi.
Gazzeliler, Suudi Arabistan, BAE, Bahreyn ve Mısır tarafından terör listesine alınan Katar merkezli iki hayır kurumuna destek vermek için gösteri düzenledi.
Halk Özel Harekatı Derneği üyesi bir grup, Suudi Arabistan, BAE, Bahreyn, Mısır ve Yemen'in diplomatik ilişkilerini kestiği Katar'a, destek eylemi gerçekleştirdi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlunun Körfez krizini sona erdirmek için Suudi Arabistana yaptığı kritik ziyaretini izleyen TRT World muhabirlerinin gözaltına alındığı ortaya çı
Suudi Arabistan'ın güneybatısındaki Yemen sınırında yer alan Cazan bölgesinde Husilerle girilen çatışmalarda 1 askerin hayatını kaybettiği bildirildi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile Suudi Arabistan Kralı Selman'ın görüşmesinde, Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan krize ilişkin gelişmeler ele alındı.
EGE Denizinde İzmirin Karaburun açıklarında saat 06.40ta Richter ölçeğine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, Katar'la ilgili bir şikayet listesi hazırladıklarını ve bunu yakında sunacaklarını söyledi.
Başta Suudi Arabistan olmak üzere Körfez ülkelerinin ambargo uyguladığı Katar konusunda oluşan bloğa PYD de dahil oldu. Müslim, ilk defa Suudi Arabistan medyasına konuşarak Türkiye, Katar
Suudi Arabistan merkezli Kral Selman Yardım ve İnsani İşler Merkezinin Yemen'e gönderdiği 3 insani yardım TIR'ına bombalı saldırı yapıldı
İngiltere'den, bazı Arap ülkelerinin Katar ile olan ilişkilerini kesmesine yol açan gerginliğin giderilmesi yönünde Suudi Arabistan, Bahreyn ve Katar'a adım atma çağrısı geldi