Van Valiliği tarafından her türlü yürüyüş, basın açıklamaları, çadır kurma, stant açma, oturma eylemi ve benzeri türdeki tüm eylem ve etkinlikler 30 gün süreyle yasaklandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan "kaset" iddianamesinde, FETÖ üyelerinin dinleme ve görüntüleme yapmak üzere evlere girmek için kullandıkları çilingir, "Kılıç" adıyla g
Irak Yüksek Mahkemesi, gayrimeşru referandumunun sorumlularına karşı ülkenin birliğini bozma ve ülke güvenliğini tehlike oluşturması suçlamasıyla soruşturma başlattı.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Irak'taki gayrimeşru referandum hakkında, Türkiye bakımından hiçbir hukuki geçerliliğinin olmadığını belirtti.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Adnan Oktar’ın 'kecidikler' ve 'aslanlar'ı, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar eşliğindeki müstehcen görüntülerinin altına hakaret içerikli iletiler yazan yüzlerce kullanıcıyı sa
Başbakan Binali Yıldırım, savunma sanayinde çok ciddi gelişmeler sağlandığını ifade ederek, Bu ihtiyaçlarımızı karşılamak ve savunma sanayinde yetkinliğimizi arttırmak için ilave k
Erdoğan, Erzurum'da MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik geçtiğimiz haftalarda gündem yer alan SİHA tartışmalar�
Ömer Çelik, IKBY referandumuna ilişkin açıklamada bulundu. Çelik, 'Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kerkük konusundaki hassasiyetimizi koruyacağız, Türkmenler konusundaki hassasiye
Rusya Savunma Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Suriye’de oluşturulan son dördüncü İdlib çatışmasızlık ve güvenlik bölgesine TSK'ya bağlı denetim güçleri yerleşmey
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kuzey Irak'ta bağımsız bir devlet kurulmuyor. Tam tersine birileri tarafından keyifle deşilecek, sürekli kanayan bir yara açılıyor." dedi.
Katalonya'da bağımsızlık isteyen bazı gruplar, yanlarında çocuklarıyla referandumda kullanılacak okulların kapatılmasını engellemeye çalıştı.
Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesi kırsalında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Hatip Çağlar'ı öldüren PKK'lılar etkisiz hale getirildi.
Orouba Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla Barakat'ın Üsküdar'da öldürülmesi ilgili olarak bir zanlı Bursa'da yakalandı.
Brookings Enstitüsü Uzmanı Kuok, "Myanmar hükümeti Arakanlı Müslümanların maruz kaldığı zulmü durdurmak için acilen harekete geçmeli." dedi.