Darbeye teşebbüs eden bir grubun içinde bulunduğu Kuleli Askeri Lisesine düzenlenen operasyon tamamlandı.
Askeri darbe girişimiyle ilgili, Diyarbakır 8'inci Jet Ana Üs Komutanlığında görevli aralarında 2 general ile askeri savcı ve hakimlerin de bulunduğu 100'e yakın askeri personel gözaltına
HSYK 2. Dairesi, 541'i ilk derece idari yargıda, 2 bin 204'ü ilk derece adli yargıda olmak üzere toplam 2 bin 745 hakimi açığa aldı.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genel Kurulun olağanüstü toplantısının saat 15.00'e alındığını bildirdi.
Darbe girişimiyle ilgili olarak 2. Ordu Komutanlığında düzenlenen operasyonda 114 kişi gözaltına alındı.
8 darbeci askerin Türkiye'ye ait bir helikopterle birlikte Yunanistan'a inerek sığınma talebinde bulunduğu öğrenildi.
Başbakan Binali Yıldırım, 12 Eylül 1980'den 36 yıl sonra gerçekleşen darbe girişimine ilişkin olarak Çankaya Köşkü'nde düzenlenen basın toplantısında 161 şehidin olduğunu açıklad
Darbe girişiminde bulunan terör örgütü FETÖ mensubu rütbeli askerlerin birbirleri arasında iletişim ve koordinasyonu WhatsApp üzerinden yaptıkları ortaya çıktı.
Genelkurmay başkanvekili açıklama yaıyor.
Malatya'da komutanlık çevresinde güvenlik önlemi alan polis ve askerlerin kollarına birbirlerini tanımak için kırmızı beyaz flamalar taktıkları görüldü.
Kırklareli'nde 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan ile 130 kişi gözaltına alındı
FETÖ'cü askerlerin darbe girişiminde toplam 90 kişinin şehit olduğu açıklandı.
Genelkurmay Başkanlığın'dan çıkan 200'e yakın silahsız er ve erbaş polise teslim oldu.
AK Parti, CHP ve MHP'li belediyeler darbe girişimine karşı askerlerin kışladan çıkmasını engellerken HDP'li belediyeler kayıtsız kaldı.
Ankara'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini protesto etmek amacıyla, ellerinde Türk bayraklarıyla Genelkurmay Başkanlığı'na doğru yürüyüşe geçti.