Teröristbaşı Gülen'in yeğeni Şüheda Gülen, mahkemede verdiği ifadede, 1 dolarları düğünde yerden topladığını söyledi.
Terör örgütü PKK'nın destekçiliğini yapan Belçika'da PKK sempatizanları eylem yaptı.
Irak'ın Musul vilayetinde yer alan Arap aşiretler, terör örgütü PKK'ya Sincar ilçesinden derhal çekilme çağrısı yaptı.
Erken doğan kuzular üzerinde test edilen rahim başarıya ulaştı. Kuzunun organları tam olarak gelişti.
Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın kızı ile ilgili ortaya bir iddia atıldı. Dilipak, bugünkü köşesinden sordu: Kim var bu heriflerin arkalarında?
Avrupalı dev şirketin Suriye'de faaliyetlerini sürdürebilmek için IŞİD'e para ödediğinin ortaya çıkması CEO'nun istifasıyla sonuçlandı.
Yıllarca yayın yönetmenliği yapan Udo Ulfkotte, Türkiye’de birçok gazetecinin ABD’ye çalıştığını ileri sürdü.
Abdullah Gül, bugün basında yer alan Deniz Baykal'la görüştüğü ve 'hayır' cephesinin başına geçeceği iddialarını yalanladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Sincar Dağı'na gerçekleştirdiği terör karşıtı operasyonlara HDP'den anında tepki geldi.
"Rakka Sivil Hassasiyet Konseyi", PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin Ayn İsa bölgesinde sözde meclis kurmasına tepki gösterdi
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Sincar bölgesine düzenlediği operasyonlara İran tepki gösterdi.
Berlin'deki eylemde hazırlanan maketin önüne geçtiler, terörle mücadelede kullanılan tankların Türkiye'ye satışının durmasını istediler.
İstanbul Pendik’te TEM bağlantı yolunda üniversite öğrencilerini taşıyan serviste patlama meydana geldi. Olayda 6 kişi yaralandı.
HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, referandum sonuçlarını değerlendirdi.
CHP, referandum sonuçlarının iptali için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurma kararı aldı.