Osmanlı toplumunda gündelik hayat içinde kitabın yerine dair ilginç bir konu başlığı karşımıza çıkıyor; dergâh kütüphaneleri...
Almanya’nın, İncirlik hava üssünde kurmak istediği askeri tesisler konusunda Türkiye ile süren görüşmelerde esasa ilişkin ilkesel mutabakatın sağlandığı öğrenildi.
Hakkari'deki Tekeli Taburu'na bağlı üs bölgesine PKK'lı teröristler tarafından ateş açılması sonucu iki asker şehit oldu, 4 asker ise yaralandı.
Almanya’nın, İncirlik hava üssünde kurmak istediği askeri tesisler konusunda Türkiye ile süren görüşmelerde esasa ilişkin ilkesel mutabakatın sağlandığı öğrenildi.
Tokat hemşehriliğinden çıkartılan Cem Özdemir, Twitter hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.
Azerbaycan Turizm Temsilciliği Türkiye Direktörü Çakmak, "Yakın bir zamanda Ermenistan tüm dünyanın gözü önünde Hocalı'da Azerbaycan halkını katletmiştir. Bunu yaparken neredeydi bu A
Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezinin (TÜRKÖK) çalışmalarına başladığı 1,5 yıllık süreçte gönüllü kemik iliği verici sayısı 150 bini geçti.
Pendik'te el yapımı patlayıcı hazırlarken, patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan terörist ile birlikte 5 kişi gözaltına alındı.
ABD Başkanı Barack Obama, Afganistan'da bulunan ABD askerlerinin Talibanla mücadele konusunda daha aktif olması için görev almasına karar verdi.
Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol önümüzdeki yıllarda doğalgaz fazlalığı ile fiyatların da düşeceğini ifade etti
Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Başkanı Enes el-Abde, Rusya'nın devrimi yenmek ve Beşşar Esed'in istediği doğrultuda bir rejim kurmak istediğini söyledi.
Esed rejimi, Rusya ve İran'ın savunma bakanları İran'ın başkenti Tahran’da buluştu. İran tarafı, "Terörist gruplara karşı bitirici hamle yapma konusunda kararlıyız" dedi ve toplantını
Şırnak'ta PKK'ya yönelik operasyonların tamamlanmasının ardından askeri zırhlı araçlar birliklerine dönüyor
TSK Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Milli Savunma Komisyonunda kabul edildi
Musul, IŞİD’in eline geçtiğinden beri, kenti kurtarma operasyonu konuşuluyor ama uzmanlar bunun o kadar da kolay olmayacağını söylüyor. Zira uzmanlara göre Irak’ta IŞİD’in güç kazanm