ABD Başkanı Trump, New York'taki saldırının ardından, çekilişle "Green Card" sahibi olmayı mümkün kılan programın sona erdirilmesi için ABD Kongresine gideceğini açıkladı.
Fransa'da 13 Kasım 2015'teki terör saldırılarından sonra ilan edilen olağanüstü hal (OHAL) uygulaması kalktı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'nin görev süresi bugünden itibaren sona erdi ve yetkileri hükümet, parlamento ile adalet konseyine devredildi.
Paris'te yaşanan terör saldırısından sonra yürürlüğe giren OHAL iki yıl sonra bugün sona erdi.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilere kadro verilmesine ilişkin soruya, "Yılbaşına kadar çıkarmayı planlıyoruz" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump’ın eski kampanya müdürü Paul Manafort, Özel Savcı Robert Mueller'in Rusya'nın ABD seçimlerine müdahale etmesiyle ilgili soruşturması kapsamında FBI'a teslim old
Katalonya özerk yönetiminin, İspanya'nın parçası olarak kalmasını isteyen yüzbinlerce kişi, bağımsızlık ilanından iki gün sonra Barselona'da büyük çaplı gösteri düzenledi.
Donald Trump’ın eski baş stratejisti Steve Bannon, “Türkiye bizim için (ABD) en büyük tehlike” dedi.
Rus hükümeti, 1 Kasım'dan itibaren Türkiye'den Rusya Tarım Bakanlığı'nın belirlediği miktarlarda domates ithal edilmesini onayladı.
ABD Başkanı Trump, öldürülen eski başkan John F. Kennedy suikastına ilişkin 35 bin gizli belgeden 2 bin 800’ünün yayınlanmasına onay verdi.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, "Esed ailesinin saltanatının sona erdiğini ve asıl önemli olan konunun bunun nasıl olacağı" olduğunu söyledi.
Çeşitli ülkelerle uluslararası anlaşma, sözleşme, protokol ve mutabakat zabıtlarının onaylanmasının uygun bulunduğuna dair 9 kanun tasarısı kabul edildi.
Güney Kore’nin Mısır’a bağışladığı fırkateynin bugün İskenderiye'de donanmaya teslim edildiği bildirildi.
Aralarında firari sanıklar Fetullah Gülen, TUSKON Başkanı Rızanur Meral ,Ömer Faruk Kavurmacı ve işadamı Faruk Güllü'nün de bulunduğu 31'i tutuklu 86 sanıklı TUSKON davası davasının
ABD Başkanı Donald Trump, kendi seçim kampanyası ile Rusya arasında "gizli bağlantılar" olduğunu ispatlamak amacıyla dosya hazırlayan bir firmaya, Demokratların başkan adayı Hillary Clint