Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta konuşma yaptı.
İngiliz Parlamentosu bu ay, Filistin’in tanınmasına ilişkin önergeyi oylayacak.
Mersin'in Tarsus ilçesinde, deri toplama meselesi yüzünden çıkan kavgada, 6 kişi yaralandı. Olaylara terör örgütü yandaşlarının katılmasıyla mahalle savaş alanına döndü.
Dİyarbakır'da Kurban Bayramı'nda kesilmek üzere dün alındıktan sonra 5 katlı apartmanın çatısına bırakılan keçi, korkulukları aşarak atlayınca, arkadaşlarıyla oynayan 13 yaşındak
Yaklaşık 400 yıl önce yapıldığı tahmin edilen cami, bölgedeki çatışmalara rağmen görkemini koruyor
ABD'nin California eyaletindeki Camp Pendelton Scout Deniz Üssü'nde IŞİD tehdidine karşı alarm verildi. Üs çalışanları IŞİD tehdidi konusunda önlem almaya çağrıldı.
ABD Başkan Yardımcı Joe Biden'ın "Erdoğan bana 'Suriye konusunda siz haklıydınız' dedi" şeklindeki ifadelerini Erdoğan ve Davutoğlu'ndan yanıt.
Arafat ve Müzdelife vakfelerini tamamladıktan sonra Cemerat'ta şeytan taşlayan 3 milyon civarında Müslüman, ziyaret tavafı ve sa'yinin ardından tıraş olup ihramdan çıkarak hacı oldu
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdat, Türkiye’nin Suriye toprakları içinde gerçekleştireceği herhangi bir askeri operasyonun “saldırı” olarak görüleceğini söyledi.
İşgalcilerin bütün engellemelerine rağmen On Binlerce Kişi Bayram Namazını Mescidi Aksa'da Kıldı
Hac farizasını yerine getirmek için dün Arafat’a çıkan milyonlarca Müslüman, ümmetin refahı, İslam coğrafyasında kan ve gözyaşının durması için Allah’a dua ve niyazda bulundu.
Müslümanlar bugün (3 Ekim) sabah namazı ile birlikte teşrik tekbiri getirmeye başladı. Kurban Bayramı’nın arifesinde 9 zilhicce sabah namazından başlayarak bayramın 4. günü ikindi namaz
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kapı önlerinde kurban kesip çevreyi kirletenlerin "Alo 181" hatlı telefona ihbar edilmesini istedi. Park, bahçe, cadde, sokak ile bina önleri, meydan gibi umu
Kobani'den gelen son dakika haberler büyük savaşın başladığını haber veriyor IŞİD tüm gücüyle kent merkezine saldırı başlattı YPG direniyor.
IMF heyetinin değerlendirmesinde, Türkiye ekonomisi 2010 yılından bu yana ortalama yüzde 6'lık kayda değer bir büyüme kaydetti.