Hürriyet'in haberine göre ABD’nin, başkonsolosluk görevlisi Metin Topuz’un tutuklanmasından sonra Türkiye’ye nota verdiği ve Topuz’un el konulan cep telefonunun iadesini istediği ortaya ç
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Rakka'nın IŞİD'den geri alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada PYD'yi tebrik etti.
Birleşmiş Milletler, Myanmar yönetiminin uyguladığı şiddet olaylarından kaçan binlerce Arakanlının daha yollarda olduğunu açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine Cumhurbaşkanı Conde ile görüştü.
Irak güçlerinin, Peşmerge ile girdiği çatışma ve Kerkük'e bağlı Altunköprü kasabasında tamamen kontrolü sağlaması, Erbil'de tedirginliğe neden oldu.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Türkiye ile ilişkileri durdurmama konusunda AB üyesi ülkelerin lideriyle anlaştıklarını söyledi.
Başbakan Yıldırım Eğitim Bankaları Konferansı'nda konuştu. Yıldırım konuşmasında," 2019 yılında üçüncü kez Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi'ni de inşallah dünya şehri İstanbul'
Son dakika... Polonya'nın Stalowa Wola kentindeki bir alışveriş merkezinde bıçaklı kişinin saldırısına uğrayan 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Rakka Vilayet Konseyi Başkan Yardımcısı Hicazi, kent yönetiminin Sivil Meclis'e verilmesinin yeni bir işgal olduğunu söyledi.
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbiş:- 'Deniz Bey'in durumu ciddiyetini koruyor. Bilinci yine kapalı, yaşamsal bulguları normal ve kontrol altında, nörolojik bulguları dünle aynı ya
Bağdat yönetiminden yapılan açıklamada, Almanya'nın IŞİD'e karşı kullanılması için Peşmerge'ye verdiği füzelerin Irak ordusuna karşı kullanıldığını açıkladı.
Atatürk Havalimanı'ndan Avusturya'ya giden yabancı yolcular güvenlik nedeniyle köpekle arandı. Üzerleri ve çantaları köpekle aranan yolcular ardından uçağa gönderildi.
Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Fatih Camii'nde sela okuyan imam Yılmaz Ayazoğlu'nu dövdükleri iddiasıyla yargılanan 60 yaşındaki Cafer Ş. ve oğlu 25 yaş�
Bu sabah Halep’in kuzeyinde Kürt birliklerin kontrolünde bulunan bölgeye 4 Rus helikopteri ile geldi. Diğer taraftan Halep’in doğu kısmına da Türk helikopterleri geldi.
Tutuklu yargılanan Semih Özakça'nın adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi. Aynı davada yargılanan Nuriye Gülmen’in ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.