Muğla’nın Marmaris ilçesinde kıyıya erkek cesedi vurdu. Cesedin üzerinden çıkan Arapça yazılardan, şahsın Suriyeli olduğu tahmin ediliyor.
Suriye’de Esed rejimine karşı savaşan muhalifler, Halep’in kuzeyindeki Eşrefiye Mahallesi’ndeki çatışmalarda 20 rejim askerini öldürdüklerini duyurdu.
İhvan'ın Türkiye temsilcisi Abdülgaffar, "Biz öldürülüyoruz. 19 aydır 'barış' diyoruz. Artık yeter 'kısas' yöntemine geçiyoruz" dedi.
Mısır'da haksız suçlamalarla hapiste tutulan üç Al Jazeera çalışanından Peter Greste serbest bırakılıp sınırdışı edildi. Ailesi, Greste'nin hala hapiste olan iki gazeteci arkadaşın
Darbeyle başa gelen Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, 'terörle mücadele' ve kalkınma için 1,3 milyar dolar ayırdığı bildirildi.
Şiddetli lodos nedeniyle devrilen vinç, uçan veya çöken çatılar Bursa'da 3, Çanakkale ve Balıkesir'de birer kişinin ölümüne yol açtı.
Bugün kendisine Hristiyanlık dediğimiz muharref dinin ilk temsilcileri olan Müslümanlar, korkunç zulüm ve işkencelere maruz kalmışlardır.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, '17 Aralık operasyonları yolsuzluk operasyonları değil, hükümete darbe girişimidir' dedi.
Erzurum'da AK Parti Kadın Kolları 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala, 'Paralel yapı 'one minute'dan sonra harekete geçti' diye konuştu.
Çatışmaların yeniden tırmandığı Ukrayna'nın doğusunda son 24 saatte en az 13 asker, 10 da sivil hayatını kaybetti.
Mısır'da devrimin 4'üncü yılı dolayısıyla düzenlenen gösterilerde en az 20 kişinin ölümünün örtbas edilmeye çalıştığı bildirildi
Esed rejiminin Suriye'yi kana bulamasının ardından rejime başkaldırarak Türkiye'ye sığınan ve Özgür Suriye Ordusu'nun kurucularından Mustafa Hüseyin Harmuş'un 2012'de infaz edildiğine d
Kerkük'te Irak Kuzey Petrolleri şirketine ait petrol tesisinde IŞİD tarafından rehin alınan 15 işçi peşmergenin operasyonu sonrası kurtarıldı. Petrol tesisi de yeniden peşmergenin kontrol
Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın söylemleri ve ülkedeki Almanya karşıtı tutumla ilgili, "Çipras'ın, Angela Merkel'e karşı saldırıları
Suriye'nin başkenti Şam'da bir marketin önünde patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre en az 4 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.