Mısır'da darbe yoluyla yönetim erkini ele geçiren Abdulfettah El Sisi, CIA Şefi John Brennan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Irak'ta Sünni milletvekilleri, Diyala'daki olaylardan dolayı meclis ve bakanlar kurulunu boykot etme kararı aldı
Moskova’nın talebiyle önceki gün rejim ile masaya oturan terör örgütü YPG, Esed’in askeri olacak ve Müslim’e de rejimde görev verilecek.
Petrol fiyatlarının düşmesiyle Azerbaycan krizden çıkmak için son olarak özelleştirme kozunu oynayacak...
Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs’teki Mescid-i Aksa’nın avlusuna son 7 yılda yaklaşık 54 bin 247 İsraillinin zorla girdiği bildirildi.
Avrupa Birliği Dışişleri Bakanları toplantısının sonuç bildirgesinde, Filistin topraklarındaki İsrail yerleşim yerlerinin uluslararası hukuka aykırı olduğu açıklandı.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir asker şehit oldu.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.
Suriye’deki birçok bölgeyi kuşatma altında tutan ve insanları açlığa mahkum eden Esed ve Rusya’nın “butik devlet” kurma projesi deşifre oldu. Lübnan sınırı ve Şam bölgesini kuşata
Van'ın İpekyolu ilçesinde çöp konteynerine yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu çevredeki okul ve evlerde hasar oluştu.
Kilis'te, DAEŞ terör örgütüyle irtibatlı oldukları değerlendirilen 8 kişi gözaltına alındı.
Avrupa’da sığınmacı krizi devam ediyor. Hollanda’da sığınmacı karşıtları polisle çatıştı
Erzurum'da etkili olan şiddetli fırtına ve tipi nedeniyle Palandöken Kayak Merkezi'ndeki askeri nöbet kulübesine çığ düştü, 1 asker yaralandı.
ABD'de Cumhuriyetçi Parti'den başkanlık yarışına giren iş adamı Trump'ın Müslümanlara ve Londra'ya yönelik sözlerine tepki olarak Birleşik Krallık'a girişinin yasaklanması için başl
Nükleer anlaşmaların uygulanmasının ardından İran'a uygulanan yaptırımların kademeli olarak devreye girmesiyle Türkiye'ye etkileri ele alındı...