Kürdistan Bölgesi’nin Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 51’inci eyaleti olması bilimsel bir tez olarak önerildi.
İngiltere'nin finans merkezi olarak kabul edilen 'City of London'ın Belediye Başkanı Lord Alderman Jeffrey Mountevans, "Türkiye hızlı büyümesi ile çok fazla fırsat sunuyor." dedi.
Yunanistan'ın Makedonya sınırındaki İdomeni bölgesinde kampta kalan bin 780 mülteci tahliye edildi. Bir baba ve oğul İdomeni'ye Halep'ten ünlü bir şarkıyı söyleyerek veda etti. Şarkıd
Genelkurmay'dan yapılan açıklamada bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlarda 10 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara yönü, TEM yolunda yapılacak üst yapı iyileştirmesi ve büyük onarım işi nedeniyle bugünden geçerli olmak üzere 30 Haziran tarihine kadar araç trafiğine kap
Genelkurmay Başkanlığı, dün güvenlik güçlerine teslim olan bölücü terör örgütü PKK mensubu 25 teröristin görüntülerini yayımladı.
Cenevre Üniversitesi tarafından 10 Avrupa ülkesinde bir anket yaptı. Ankete katılanlar, Avrupa'da yaşanacak en kötü ülkenin Yunanistan olduğunu düşünüyor.
İsrail güvenlik bürokrasisine göre Netanyahu ‘aşırı sağcı’. İsrail’de ordu darbesi’ olarak tanımlanan tartışmalara Mossad’ın Eski Başkanı Halevy de katıldı. Halevy’e göre, İs
PKK'nın kamplarına 18 yaşından küçük 500 kız çocuğun kaçırılmasından sorumlu "Cahide" kod adlı terörist Miranda aşireti tarafından öldürüldü
Zarrab'ın ABD'ye gidişi öncesinde ortağı Babek Zencani'den İran'ın paralarını iade etmesi yönünde mektup aldığını, İran'ın kendisine yönelik eylemlerinden korkan Zarrab'ın ABD'de ya
Türkiye'nin iadesini istediği Fehriye Erdal, Belçika'da Türkiye'de işlediği suçlardan yargılanacak
Çin, aynı anda 1200 yolcu taşıma kapasiteli, trafik ve çevre sorununa çözüm olarak sunulan bir otobüsü, kamuoyuna tanıttı.
Irak'ın batısındaki Enbar eyaletine bağlı Felluce'de Irak ordusu ve Şii milislerin operasyonları devam ediyor. BM, Felluce'de sıkışıp kalan 50 bine yakın sivilin hayatı tehlikede olduğun
Paris'te meydana gelen IŞİD saldırılarında ölen kişilerin aileleleri, Belçika'ya ihmaller nedeniyle dava açmaya hazırlanıyor.
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kızı Yüsra Ünlü’nün düğün töreninde gelinlik giymesine asla razı olmadığını söyledi.