Türkiye’de sabah erken saatlerde gökyüzünde gözlemlenen ışık hüzmesinin Rusların test ettiği RS-12M tipi balistik füze olduğu ortaya çıktı.
Uluslararası toplumun gündemine açlık krizi ile giren Guta'da, 85 bin aile yaşarken her gün 3-4 sivilin hayatını kaybettiği, açlığa dayalı nedenlerle son bir yılda 670 kişinin felç old
TSK unsurlarından oluşan yeni bir grup, Udeyd Hava Üssü'ne ulaştı.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) ihraç ettiği petrol gelirlerinin oradaki memurların maaşlarını ödemeye yeteceğini belirtti.
İsrail mahkemesinin, Kudüs direnişinin sembol ismi 16 yaşındaki Fevzi el-Cuneydi'nin serbest bırakılması kararına savcılık tarafından yapılan itirazı kabul ettiği bildirildi.
Batı Afrika ülkesi Nijerya'da düzenlenen silahlı saldırıda 10 kişi yaşamını yitirdi.
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, ABD'nin Ebu Deys'i Filistinlilere başkent olarak teklif edeceğini öne sürdü.
Arap Baharı sürecinin fitilini ateşleyen Tunus, karşı devrim, iç savaş, askeri müdahalelere kurban giden diğer Arap ülkelerinin aksine, demokratik geçiş sürecini başarıyla sürdüren so
İran'da, 25 model aracın üretiminin standartlara uygun olmadığı gerekçesiyle durduruldu.
HDP Van Milletvekili Lezgin Botan, hakkında yakalama kararı olduğu gerekçesiyle İstanbul'da gözaltına alındı.
Türkiye'den ilk kez bir cumhurbaşkanının ziyaret edeceği Çad, altın ve uranyum madenleri açısından oldukça zengin. Ülkede 2003 yılında petrol üretimi de başlasa da Çad'da temel geçim
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nde yapılan uygulama kapsamında, tarifeli uçakla Türkiye'ye gelen bazı Hollandalı yolcuların valizleri, narkotik köpeğiyle kontrol edildi.
FETÖ ile bağlantısı tespit edilen Mevlüt Altıntaş'ın suikasti ile öldürülen Rus büyükelçi Karlov cinayetinde çözülemeyen sır şifre için BTK devreye girdi. Daha önce İsrail'in şi
Hint askerlerinin Pakistan ile Hindistan arasındaki Keşmir sınırında ateş açması sonucu 3 Pakistan askeri hayatını kaybetti.
Şanlıurfa'da düzenlenen Kudüs'e destek mitinginde konuşan İHH Genel Başkanı ve Mavi Marmara Gazisi Bülent Yıldırım, Kudüs'ün doğusunun da batısının da Müslümanların olduğunu söy