Afganistan'in başkenti Kabil'de düzenlenen intihar saldırısında en az 26 kişi hayatını kaybetti. 18 kişi de yaralandı.
Türk Eximbank, Sırbistan'a altyapı projelerinde kullanmak üzere 400 milyon dolar kredi temin etti.
Kerkük'ün Dakuk ilçesi ile Salahaddin'in Tuzhurmatu ilçesi arasındaki otoyolda sahte kontrol noktası kuran DEAŞ üyelerinin ateş açması sonucu 5 sivil hayatını kaybetti, 15 kişi de yarala
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Bahar mahallesinde doğalgaz patlaması sonucu 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı bildirildi. Tek katlı bir ev, meydana gelen patlama nedeniyle y�
Eski MHP Milletvekili, emekli büyükelçi Deniz Bölükbaşı, tedavi gördüğü hastanede 69 yaşında hayatını kaybetti.
TSK, Hakurk'ta saldırı hazırlığında olan 12 bölücü terör örgütü mensubunun düzenlenen hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) finans kaynağı olduğu gerekçesiyle kayyum atanan Kaynak Holding'in eski kurucu ortaklarından olan ve hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak"
Piyasadan yarım milyardan fazla para topladığı ortaya çıkan Çiftlik Bank'ın, sanal ponzi oyunlarında buzdağının görünen kısmı olduğu ortaya çıktı.
Yeni Şafak yazarı Taha Kılınç Afrin operasyonunu köşesine taşıdı.
Dünya gazetesi yazarı Osman Arolat, Molla Ömer oğlu Nuri Şeker'in şeker fabrika kurma teşebbüsünü köşesine taşıdı.
Haber Türk yazarı Soli Özel Afrin operasyonu ile ilgili detayları köşesinde değerlendirdi.
Star gazetesi yazarı Beril Dedeoğlu ABD'yi karıştıran iddiayı köşesine taşıdı.
Hollanda Başbakanı Mark Rutte, "Doğruyu söylemek gerekirse Türkiye'nin yapılan mülteci anlaşmasına son derece bağlı kaldığını düşünüyorum" dedi.
ABD'li sözcü Heather Nauert, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in seçimi kazanmasının sürpriz olmadığını söyledi.
İsrail mahkemesi, 1948 Filistin İslami Hareketi lideriŞeyh Raid Salah'ın şartlı tahliyesini prensipte kabul etti. Şeyh Raid Salah, 9 aylık tutukluluğunun ardından 17 Ocak 2016'da aralarında