Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Kuzey Irak arasında bugün ilk defa askeri bir protokol imzalanacak. Bu protokole göre ABD, Peşmerge Güçleri'ne askeri ve siyasi olarak destek verecek.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, operasyonlarla Şırnak'ın yok edildiğini savundu. Yaşananları Srebrenitsa katliamına benzeten Demirtaş, Şırnak'ın fotoğraflarını gösterdi, "Bunun terö
TOKİ Başkanı Turan, “Suriyelilere borçlandırma suretiyle elimizdeki konutlardan verilebilir. Yani kimseye bedava konut verilmeyecek” dedi.
9 günlük bayram tatilinin son gününde Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iniş kalkış rekoru kırıldı.
Binbir çeşitçi dükkanlar vardır; içlerinde ne ararsan vardır. “Şu var mı” diye sorarsın; vardır. “Bu var mı” diye sorarsın; vardır. Kısacası, yok yoktur. Günümüzd
Alman Dış İstihbarat Teşkilatı BND'nin dost ve müttefik ülkelere yönelik dinleme faaliyetinin sanılandan çok daha büyük olduğu ortaya çıktı.
Başbakan Binali Yıldırım Ankara İl Başkanlığı'nda düzenlenen Siyaset Akademisi'nde konuştu. Yıldırım, 'Suriye ve Mısır ile kavga etmemiz için çok neden yok' dedi
Destek Yatırım Menkul Değerler Araştırma Müdür Yardımcısı Çekcen, "AB'nin yeni şoklarla dağılma ihtimalinin her yeni gelişme ile birlikte artıyor" dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı, lise kademesinde okutulan 110 ders kitabından 95'ini inceleyerek güncelleme yaptı, güncellenen kitaplar 2016-2017 öğrencilere verilecek.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu sonrası basın açıklaması yapıyor.
Hakkari’de dün gece yarısı art arda iki patlama meydana geldi. Askeri kışlanın bulunduğu mahallede meydana gelen patlamalarda ölen ve yaralanan olmazken, bölgeye çok sayıda zırhlı araç
Berlin'de düzenlenen gösterilerde çok sayıda polisin yaralandığı belirtiliyor
Hizbullah, Suudi Arabistan'ın terör listesini gözden geçirmesini isteyerek kendisinden çok Nusra ve El Kaide'ye odaklanması gerektiğini öne sürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriyelilere vatandaşlık tartışmalarına ilişkin, "Çifte vatandaşlık esas alınır" dedi. Suriyelilerin yaşadığı zor koşullara dikkat çeken Erdoğan, "Kamplar,
Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Öveç köyü ve mezralarında 3 gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.