Suriye'de Beşşar Esed'e bağlı ordu birliklerinin çeşitli kentlerde muhaliflere yönelik düzenlediği operasyonlarda 7'si kadın 89 kişinin öldüğü bildirildi.
Ukrayna’da taraflar geri adım atmaya yanaşmıyor. Rusya yanlısı güçler ülkenin doğusunda işgal ettiği kamu binalarını terk etmemekte ısrarlı. Kiev ise kızgın.
Pakistan’ın başkenti İslamabad’da düzenlenen saldırıda en az 24 kişi hayatını kaybetti. Kalabalık bir pazar yerinde patlayan bomba çok sayıda kişinin de yaralanmasına neden oldu.
İhvan üyesi iki kişinin, "Mısır'ın talebi ve iki ülke arasındaki anlaşmalar gereği" Mısır'a teslim edildiği belirtildi.
Viyana'daki nükleer müzakerelerin üçüncü turunun sona ermesinin ardından konuşan İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif müzakere konularının yüzde 60'ında anlaşmaya vardıklarını söyl
Meclis'teki dört siyasi parti Mısır'daki idam kararlarına karşı ortak bildiri yayımladı. Bildiride "İdam kararlarının uygulanmaması TBMM’de tecelli eden millet iradesinin ortak arzusudur.
YouTube‘un gizli Suriye toplantısıyla ilgili kaydı silmesinin ardından siteye erişim engeli mahkeme kararıyla kaldırıldı.
Dünyanın sayılı müzeleri arasında yer alan Topkapı Sarayı, yeni açılan Aşk-ı Nebi sergisiyle en çok ilgi gören Kutsal Emanetler bölümünü genişletti.
Mısır'da Kahire Mahkemesi darbeyle görevinden uzaklaştırılan eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin yargılandığı ‘casusluk’ ve ‘hapisten kaçma’ davalarındaki reddi hakim taleplerini
Suriye devlet televizyonu, Tahran Yönetimi’nin Şam rejimine 30 bin ton gıda yardımı yaptığını, yardımların Akdeniz kıyısındaki limana ulaştığını bildirdi.
Mısır'da idam cezasına çarptırılan ve dosyaları istişari karar için Devlet Müftüsü'ne gönderilen 528 sanığın isimleri öğrenildi.
ABD’nin Pennsylvania eyaletinde bir okulda 20 öğrenci bıçaklandı.
Yüksek Seçim Kurulu, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin tüm itirazlarını oybirliğiyle reddetti
YSK, MHP'nin Kastamonu seçim sonuçlarına yaptığı itirazı kabul ederek, iddiaların İl Seçim Kurulunca incelenmesine karar verdi.
Türkiye’nin AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bu göreve getirildiği Aralık 2013’ten bu yana bu hafta ikinci kez Strasbourg’da Avrupa Konseyi’ni ziyaret ediyor.