Suriyeli muhalif Alevi (Nusayri) gruplar, 'Suriye'nin Yarını' adlı yeni bir siyasi oluşuma gitmek için İstanbul'da toplandı. Daha güçlü ve birleşik bir muhalif kitlenin oluşması için ça
Cezayir'in büyük kentlerinde ve yabancıların yoğunlukta bulunduğu bölgelerde muhtemel terör saldırılarına karşı güvenlik güçlerinin teyakkuza geçirildiği bildirildi.
HDP'nin Meclis Başkanı adayı Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat oldu
ABD Dışişleri Bakan yardımcısı Antony Blinken, Rusya'nın Suriye'deki hava operasyonlarını 'kirli kampanya' olarak nitelendirirken, 'Rusya, Esed ve İran'a hizmet ediyor' dedi.
Mehr Haber ajansının haberine göre, İran Petrol Bakan Yardımcısı Muctaba Hüsrevta yaptığı açıklamada, İran'a karşı uygulanan yaptırımların kalkmasından sonra ülkesinin ham petrol
HAKKARİ Valiliği'nin sokağa çıkma yasağı ilan ettiği Yüksekova İlçesi'nde polis, hendek kapatma ve barikat kaldırma operasyonu yaptı.
Lübnan, Rusya'nın askeri tatbikat dolayısıyla 'alternatif geçici hava rotası oluşturma' talebini reddetti.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de 'terör' alarmı en üst seviyeye yükseltilerek şehir merkezine askeri araçlar konuşlandırıldı.
Fransa tarafından hazırlanan ve IŞİD'le mücadelenin artırılması ve operasyonlara katılan ülkelerin koordineli hareket etmesini içeren karar tasarısı, BM Güvenlik Konseyi'nde oy birliğiy
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Suriye'den Avrupa'ya sığınmacı akınının çözümü konusunda Türkiye ile anlaşmaya ihtiyaç duyulduğunu söyledi
İnsanlığın "antibiyotik kıyametinin" eşiğinde olabileceği söyleniyor.
Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın, Belarus'a kaçtığı iddia edildi.
Doğu Kudüs'te yaşayan Filistinliler, İsrail güçlerince öldürülen Filistinlilerin cenazelerinin yakınlarına teslim edilmemesini ve mahallenin giriş çıkışlarının beton bloklarla kapat�
Fransa'da terör suçundan hüküm giymiş 5 kişinin vatandaşlıktan çıkarılma kararı Danıştay tarafından reddedildi.
Suriye'nin kuzeyindeki Türkmen köylerine yönelik saldırılar, Rusya Federasyonu'nun İstanbul Başkonsolosluğu önünde protesto edildi.