Rus uçaklarının Deyrizor'da yanlışlıkla YPG/PKK teröristlerini bombaladığı, 45'den fazla PKK'lı teröristin öldürüldüğü iddia edildi. Terör örgütü YPG'ye yakın internet siteleri
Diyanet İşleri Başkanlığı'nda Mehmet Görmez'in istifasının ardından başkanlığa Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Erbaş atandı.
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin ilçe binasını ziyaret ederek adaylık açıklamalarında bulundu.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, "Esasında tarım bir ülkenin olmazsa olmazıdır. Eğer bir ülke kendi üretimini yapamıyor, gıdasını üretemiyorsa tam bağımsız ve özgür s
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, IKBY'nin düzenlemeyi planladığı bağımsızlık referandumunun şiddetle neticelenmesi halinde askeri müdahaleye hazır olduklarını söyledi.
İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, idarecilerin kayıt ücreti alamayacağının altını çizdi.
Suriye sınırındaki birliklere takviye olarak gönderilen ilk yardım malzemelerinin yanı sıra iş makineleri ve askeri araç yüklü tırlar, Hatay'a ulaştı.
Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen bir festivalde, yasak olmasına rağmen terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ın posterleri açıldı.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Passauer Neuen Presse isimli gazeteye bir soru üzerine yaptığı açıklamada "Türkiye ile ortak ekonomik çalışmamızı azaltmak zorunda kalacağız ve projele
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Suriye ve Irak’ta kritik gelişmelerin yaşandığı bir dönemde ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford ile kritik bir görüşme yaptı. Akar, görüşmesine Ba
Başbakan Yıldırım, Adnan Menderes ile Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idam edilmelerinin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkesinin tüm yaptırımlara rağmen nükleer silah geliştirmeyi sürdüreceğini ve böylece ABD ile "güç dengesi" oluşturacağını bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın New York'ta Trump ile yapacağı görüşmede, iki ülke arasında ayrışmaya sebep olan güncel konu başlıklarının masada olması bekleniyor.
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 4,1, şiddetinde deprem meydana geldi. Muğla'nın Milas ilçesi ise 4.2 şiddetiyle sallandı.
Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na bağılı jandarma özel harekat timleri, Nazimiye İlçesi'ne bağlı bağlı Büyükyurt ve Dokuzkaya bölgelerinde 1 haftadan bu yana sürdürdükleri operasy