Rusya, Suriye'nin Deir Ezzor bölgesinde Amerikan askerlerinin bulunduğu bölgeyi bombaladı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, KKTC'li mevkidaşı Ertuğruloğlu, BM Genel Sekreteri'nin Irak Özel Temsilcisi Kubis ve IKBY Dış İlişkiler Dairesi Sorumlusu Mustafa ile görüştü.
ABD Başkanı Trump, "BM'nin dünyadaki insanların tekrar güvenini kazanmasını istiyoruz. Bunun için BM bütün yönetim birimlerini hesap verebilir hale getirmeli, süreç yerine sonuçlara odak
Rusya Savunma Bakanı'nın yaptığı açıklamaya göre, Rusya, Zapad 2017 askeri tatbikatı kapsamında İskender-M balistik füzelerini test etti. Denemeyi Putin de izledi.
Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında sabah saatlerinde başlatılan tatbikat devam ediyor.
Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye giden Cumhur Başkanı Erdoğan, Türkevi temel atma töreninde konuştu.
Kabe İmamı Sudeysi skandal bir açıklamada bulundu. Sudeysi, 'Bugün Suudi Arabistan ve ABD dünyanın iki kutbu. Allah'a hamdolsun dünyayı birlikte yönetiyorlar' ifadelerini kullandı.
FET֒nün kapatılan yayın organı Zaman gazetesinin eski yazarları ve yöneticilerine yönelik açılan davada Yazar Ali Bulaç savunmasını yaptı. Bulaç "Bence Gülen hareketi cemaatken iyiyd
FETÖ'nün avukatlık yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Bank Asya Ortakları avukatı Süleyman Taşbaş, Bylock'a 171 bin 647 kez erişim sağladığı ortaya �
İspanya Maliye Bakanlığı, Katalonya özerk yönetiminin tüm mali kaynaklarına el konulduğunu açıkladı.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Türkiye ile gerilime sebep olan Başika Kampı'nın kısa zamanda boşaltılmasını istediklerini açıkladı ve Musul yakınlarında IŞİD ile bağlantılı 500
Alman Spiegel Online haber sitesi, Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann'ın ikinci kez Türkiye Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldığını iddia etti.
İsveç'te yaşayan Türk kökenli siyasetçi Mikail Yüksel, sağ Liberal Merkez Partisi tarafından Eylül 2018'de yapılacak genel seçimde Göteborg kentinden birinci sırada milletvekili adayı g
FETÖ/PDY'nin yayın organı olduğu gerekçesiyle önce kayyuma devredilen sonra kapatılan Zaman gazetesinin eski yönetici ve yazarlarına yönelik 22'si tutuklu 31 sanığın yargılanmasına baş
Başkentte bir şahıs kardeşlerini rehin aldı. Ankara'nın Keçiören ilçesindeki olay yerine çok sayıda özel harekat ve polis ekibi intikal etti.