Arakan'da Budistlerin yaşamış olduğu bölgelerde gezdiğinden dolayı, yoğun bir şekilde dayak yiyen çocuk bilincini kaybetti.
Ülker'i dünya markası yapan isim Murat Ülker özel ve iş hayatıyla ilgili Ayşe Arman'a röportaj verdi.
Ajans Kafkas'ta yer alan habere göre; Rusya’nın Kırım’ı ilhak etmesinin üzerinden henüz bir yıl geçmişken Kırım Tatar televizyonu (ATR) kapatıldı.
Hamas, Suriye'nin başkenti Şam'da, Filistinli mültecilerin kaldığı Yermuk Kampı'nda yaşayan insanların kurtarılması için, Arap Birliği ile ilgili tüm kurum ve kuruluşlara acil harekete
24 yaşındaki 3 çocuk annesi Danielle Davis'in kızı Daisy, gözleri olmadan doğdu.
Terör devleti İsrail'in askerlerinin Batı Şeria'nın çeşitli kentlerinde düzenlediği baskınlarda, 9 Filistinli gözaltına alındı, 1 Filistinli yaralandı.
İranlı bakan Zarif, ABD'nin,anlaşmaya aykırı hareket etmesi halinde, İran'ın nükleer programın sürdüreceklerini söyledi
Trabzon'da Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili bölgede yapılan araştırmada, dere yatağında bir av tüfeği bulundu. Silahın saldırıda kullanıla
FKÖ, Suriye rejiminin kuşatması altında bulunan ve IŞİD'in büyük bir kısmını ele geçirdiği Yermuk Mülteci Kampı'ndan 2 bin kişiyi tahliye etti
Pentagon’un, nükleer müzakereler sürerken, İran’ın gizli tesislerini vuracak bombalar geliştirdiği ortaya çıktı.
Kilis'in Elbeyli İlçesi'nde, jandarma tarafından durdurulan bir minibüste IŞİD'e katılmak üzere Suriye'ye giden 20 kişi yakalandı.
CHP'de ön seçimden önce işi şansa bırakmak istemeyen il başkanları yaptıkları ankette Sarıgül, Sevigen ve Erdoğdu'nun ilk üçte çıktığını görünce müdahale etmiş.
Kadının ekonomik ve sosyal açıdan güçlenmesini isteyen sivil toplum kuruluşları TBMM'de temsil edilen siyasi partilere çağrıda bulundu.
Musul, Diyala, Enbar ve Selahaddin illerindeki sığınmacı sayısı son bir buçuk ay içerisinde 100 bin kişi artarak 2,7 milyona ulaştı