AFAD ve Türk Kızılayı tarafından Yemen'e gönderilen 15 bin paket un, Hadramevt'teki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yeni KHK ile "Lekelenmeme Hakkı"nın daha güçlü bir güvenceye kavuşturulduğunu söyleyerek, bu hak kapsamında ihba
Yemen ordusunun, Hacce kentine bağlı Midi ilçesinin büyük bölümünü Husilerden geri aldığı bildirildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tezcan, gündeme getirdiği Adil Öksüz iddiasına ilişkin 'Benimle ne alakası var' diyerek Savcıyı işaret etti.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, ABD'nin Kuzey Kore üzerinde 'barışçıl baskıyı' sürdüreceğini söyledi.
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'in ülkedeki temasları kapsamında Kuveyt Meclis Başkanı Merzuk el-Ganim ile bir araya geldiği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK parti MKYK toplantısında parti yönetimine, ilçe kongrelerinde gençlik kollarından genç isimlerin ilçe başkanı yapılması talimatını verdi.
İsveç’te bir grup parlamenterin IKBY'nin bağımsızlık referandumuna destek vermesi üzerine Başbakan Neçirvan Barzani teşekkür mesajı yayınladı.
Mısır makamlarının, Refah Sınır Kapısı'nı bugünden itibaren iki günlüğüne "çift yönlü" olarak açtığı bildirildi.
The Atlantic yazarlarından Krishnadev Calamur, son yazısında Rusya-Taliban ilişkisini ve ABD’nin son dönemlerde bu konuya dair iddialarını mercek altına aldı.
Anayasa Mahkemesi (AYM), haklarında yakalama kararı olan ve şu an yurt dışında bulunan HDP’lilerin milletvekilliğinin düşürülmesi kararının iptali talebini gündemine aldı.
Filistin Devlet Başkanı Abbas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine icabetle 27-29 Ağustos'ta Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak.
Sultan 2. Abdülhamid'in 4'üncü kuşak torunu Osmanoğlu, "Filistin'den toprak alma 1880'lerde başladı. Sultan, Gazze'ye çok önem verdi. Halep'in kuzeyi ve El-Bab Sultan Abdülhamid'in tapulu ma
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, kurban kesimiyle ilgili "Acemi kasaplar bıçakları ellerine almasınlar, ustalar ellerine alsınlar." dedi.
15 Temmuz'un kilit ismi Adil Öksüz için 'rahatça seyahat ediyordu' iddiasını gündeme getiren Sözcü Gazetesi'nin haberinin yalan olduğu anlaşıldı. Adil Öksüz olduğu iddia edilen ve isim