Arap Birliği Genel Sekreteri Ebu Gayt, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıyan kararına dair, "ABD, bu adaletsiz ve tehlikeli kararından vazgeçmeli." dedi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamaya göre; ABD'li kuvvet komutanları 14 Aralık'ta Ankara'ya gelecek. Ankara'daki toplantıya Irak Genelkurmay Başkanı da katılacak.
Terör devleti İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu, AB'den beklediği destek ve muameleyi göremeyince Juncker'le görüşmesini iptal ederek Brüksel'den ayrıldı.
ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması dünyada büyük tepkilere neden oldu. Peki Kudüs'ün Müslümanlar için önemi nedir? Kudüs'le ilgili hadisler nelerdir?
İlgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul reyting rekorları kırmaya devam ediyor ancak yeni haftanın fragmanı yayınlanmayınca sosyal medyada final mi yapıyor iddiaları ortaya atıldı.
Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu (UNRWA) Genel Direktörü Pierre Krahenbühl, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararıyla
Rusya Devlet Başkanı Putin'in Suriye'den çekilme açıklamasının ardından Kremlin sözcüsü Peskov, çekilmenin ne kadar süreceğini açıkladı.
Terör örgütü PKK'nın tüm eylemlerine seyirci kalan Almanya, konu İsrail olunca gerçek yüzünü gösterdi.
Reina katliamcısı Abdulkadir Masharipov, avukatı ile özel görüşme yapmadan konuşmayacağını belirterek susma hakkını kullandı. Mahkeme başkanı "Burası onun şov yeri değildir" dedi.
Vatan Partisi, Demokratik Suriye Güçleri'nin (DSG) eski sözcüsü Talal Sülo'nun Türkiye'ye sığındıktan sonra yaptığı itiraflarda adı geçen ABD'li yetkililer hakkında suç duyurusunda b
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde danışmanlığını yapan Akif Beki, gazeteci Ruşen Çakır'ın programında 28 Şubat'ta kendisini bugünden daha özgür ifade ettiğini s�
Aydın'da 3 boyutlu yaya geçidi uygulanmaya başlandı. Efeler sınırları içindeki Hürriyet Bulvarı üzerinde uygulanan çalışmadan başarılı sonuçlar alınırsa 3 boyutlu yaya geçidi ön�
Baş İmam Şeyh Ömer Avadallah Kısvani, Cumhurbaşkanı Erdoğanın dünya Müslümanlarının duygularına tercüman olduğunu söyledi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye'deki Rus askeri üssüne giderek ordusuna Suriye'den çekilme talimatı verdi.
İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Kudüs'ün yedi yıldır İsrail'in başkenti olduğunu söyledi.