Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık 2053 vizyonumuz bir temenniden ibaret olmaktan çıkmış, gençlerimizin gerçekleştirebileceklerine inandığımız yeni kızıl elmamız haline dönüşmüştür.
Kolombiya hükümeti ile Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) arasında imzalanan barış anlaşması gereği ay sonunda tamamlanması gereken silah bırakma sürecinin uzayacağı bildirildi.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, içinde mühimmat bulunan bir sandık kıyıya vurdu. Sandığın Karadeniz'de 27 Nisan'da kaza yaptıktan sonra batan Rus askeri gemisine ait olduğu tahmin ediliyor
"Bulantı ve halsizlik" şikayetleri baş gösteren Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığındaki 64 asker tedavi altına alındı.
Yılbaşı gecesi Reina’da yaşanan katliamda hayatını kaybedenlerin aileleri için İstanbul Valiliği, kişi başına 33 bin 620 lira terör tazminatı ödenmesine karar verdi.
Prof. Dr. Canan Karatay, Ramazan’da "Yemeyin" dese de Ramazan pidesinin yenileneceğini belirterek, "Avuç içi kadar pide yiyin" dedi.
TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Çapa'daki İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Hasdal'a taşınacağı şeklindeki açıklamalar üzerine Fatih'te �
Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM ve İstihbarat ekiplerince tespit edilerek takibe alınan ve PKK'nın sözde özel kuvvetler birimi üyesi olduğu öğrenilen kadın terörist M.Y, aralarında üç
Güneşli'de çıkan yangın iki binanın bodrum katlarını sardı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.
Dinlerin, dillerin ve kültürlerin şehri Mardin'de vatandaşlar, ramazanda camilerde, yaklaşık 800 yıldır uygulanan mukabele geleneğini sürdürüyor
“Güvenlik 2017” tarafından yapılan araştırmada, İsviçrelilerin AB’nin ülkelerine herhangi bir katkıda bulunmamakla beraber ülkenin istikrarını bozacağına inandıkları sonucu çıktı
Bursa’da yaşanan sel felaketi nedeniyle sular altında kalan 10’dan fazla otomobil kullanılmaz hale geldi.
Batman'ın Kozluk ilçesi Yedibölük köyü mevkiinde teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının, sivil bir aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralıların oldu�
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde kaldırımdaki elektrik direği ile ağaca bağlanan ipin kafasını koparttığı motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi.
Anadolu Yayın Platformu Sinan Burhan'dan çok çarpıcı bir iddia geldi.