Tuzla’da E-5 Karayolu kenarında bulunan bir alışveriş merkezinin çatı kısmında yangın çıktı. Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.
Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır'ın oğlu Semih Çakır'a silahlı saldırı düzenledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı.
Yunanistan Emniyet Teşkilatı ELAS'ın 2019 yılı için bastırdığı ajandalarda yer alan bir harita krize neden oldu.
Amerikan merkezli VOA'ya açıklamalarda bulunan Suriye İnsan Hakları Gözlemevi Direktörü, bir Arap ülkesinin Deyrizor'daki çatışmalarda terör örgütü YPG'yi desteklemesi için geniş bir
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Öğretmenliğin itibarsızlaştırılmasının, çeşitli iş alanlarında çalışmaya zorlanmasının, cumhuriyetin temeline dinamitin koyulma amacı ta
Rusya Uzay Ajansı Roscosmos Direktörü Dmitry Rogozin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Rusya'nın planlanan Ay görevinin, ABD'nin Ay'a gerçekten gidip gitmediğini doğrulayacağını
Darbe gecesi Altunizade'de durdurmaya çalıştığı iki tankın üzerinden geçmesi sonucu yaralanan Sabri Ünal, gazi kimliğini ve madalyasını iade etti.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın babası, ilahiyatçı Ali Rıza Demircan Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere dair kaleme aldığı yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip E
Yunan polis teşkilatının 2019 yılı ajandasında Kuzey Kıbrıs ve Makedonya haritalarının olması tartışma başlatırken ülkede 14 polis açığa alındı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile telefon görüşmesinde, "İnşallah yarın zaten Gaziantep ad
Özgür Suriye Ordusu, Afrin, Bab, Cerablus ve Çobanbey'den sonra Azez'de de çetelere yönelik operasyon düzenledi.
Erzincan'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında, adliyeye sevk edilen ve örgütün kapatılan Samanyolu televizyonunda 'Macerac
Haziran 1982'de 56 sığınmacı taşıyan Lübnan gemisinin batırılması vakasıyla ilgili yayın yasağı 36 yıl sonra kaldırıldı.
Tunuslu aktivistler, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın 27 Kasım'da gerçekleştirmesi planlanan Tunus ziyaretini protesto etme çağrısında bulundu.
İran Deniz Kuvvetleri'nin, Suudi Arabistan'a ait bir balıkçı teknesine el koyduğu ve teknede bulunanları tutukladığı belirtildi.