İran Cumhurbaşkanı Türkiye'nin Irak hükümetinin izni olmadan Musul operasyonuna katılmasının "çok tehlikeli" olacağını söyledi.
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, erken seçimin gündemlerinde olmadığını söyledi.
Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas Türkiye ve Katar ziyaretlerine başladı. Filistinli kaynaklara göre, bu ziyaretlerin ana hedefi Hamas ile Fetih'i yakınlaştırmak.
Bağdat hükümeti Kerkük'e Irak Ordusu ve Haşdi Şabi girsin istiyor, kentte bulunan Peşmerge güçleri ise bunu reddediyor. KDP'nin Kerkük komutanı, Musul operasyonunu ve kentteki son IŞİD sa
15 Temmuz'daki darbe girişimine dair İstanbul'daki ilk dava kabul edildi. 21 polisin 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmaları isteniyor.
TSK Sağlık Komutanlığı’nda FETÖ ile bağlantısı tespit edilen 570 subayla ilgili araştırma yürütülürken listedeki sayı birden 170’e indi. FETÖ, listeden çıkarılan hekim ve öğren
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, 11 infaz koruma memuru gözaltına alındı.
Peşmerge Komutanlarından Gerdi, Türkiye'den bombardıman desteği talebinde bulunmadıklarını söyledi
İran destekli Şii milis grubu Haşd-i Şaabi'ye bağlı Türkmen güçleri sözcüsü Türkiye'nin Musul operasyonundaki varlığını eleştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti.
MHP’de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen genel başkan adaylarından Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu beş vekil başkanlık sistemi için TBMM’de yapılacak oylamada ‘hayır�
Avrupa ve Amerika başta olmak üzere Afrika’nın zenginliğine göz koyan, onlara haksızlık yapan herkes ‘fakir’lerden özür dilemek durumundadır.
Karpuz kabuklarını öylece çöp kovasının içine bırakan karşı komşumuz şehirli, biz “köylü” idik." demiş Fatma Barbarosoğlu Yeni Şafak'taki yazısında.
Musul'da köşeye sıkışan DEAŞ, ablukayı yarmak için Şengal'e yönelik saldırı başlattı.
Kamu alımlarında her türlü mal ve hizmette tasarruf yapılacak. Makam aracı fiyatı da 154 bin 500 TL’yi geçmeyecek.