Türkiye'nin, Endonezya'nın topraklarına kabul etmeye başladığı Rohingyalara yönelik yardım faaliyetleri için 1 milyon dolar ayırdığı bildirildi
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, CHP'nin parti politikasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Eski Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Hafız, 'Türkiye'nin yardımları olmasaydı otuz bin olan şehit sayımız şimdi belki bir milyona ulaşmıştı' dedi.
ISAR Yönetim Kurulu Başkanı Tekin, MHP Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu için çarpıcı bir iddiada bulundu...
Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Türk vatandaşlarının bulundukları ülkelerde verdikleri oylar, uçaklar ve diplomatik kuryelerle Türkiye'ye getirilecek.
CHP Adana Milletvekili Adayı Elif Doğan Türkmen, resmi nikahsız imam nikahı kıyılmasının önündeki engelin kaldırılmasına tepki gösterdi.
İhraç edilen Brüksel Milletvekili Mahinur Özdemir, 1915'in bahane olduğunu ve parti yönetiminin başörtüsünden rahatsız olduğunu belirtti.
AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş AK Parti'den istifa etti.
Belçika'da CDH milletvekili Mahinur Özdemir, Ermeni soykırımı iddialarını kabul etmediği için partisinden ihraç edildi.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Şırnak'ta HÜDA PAR'lılara yönelik gerçekleştirilen saldırıyı lanetlediğini belirterek 'Siyasete şiddet karıştırmak demokrasiye kastetmektir. S
Geçtiğimiz günlerde Halep’in Şeyh Meksud bölgesinde bir kadının PYD milisleri tarafından başörtüsü açılarak taciz edildiği iddia edilmişti.
Mavi Marmara gemisinde bulunan AK Parti Düzce Milletvekili Korkmaz, Mavi Marmara'nın cemaatin gerçek yüzünü tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.
HDP İstanbul milletvekili Levent Tüzel başörtüsü hakkında haddi aşan sözler kullandı.
5 yıl önce Gazze’deki ablukayı kaldırmak için dünyanın birçok ülkesinden gelen insanların yer aldığı gemilerle Akdeniz’e açıldıklarını belirten İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani
İHH Başkanı Bülent Yıldırım, terör devleti İsrail'in Mavi Marmara davasından vazgeçmeleri için 1 milyar dolar teklif ettiğini söyledi.Yıldırım, ayrıca kendilerini 'seni Türkiye'de �