Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler Kararnamesine göre, MİT Müsteşar Yardımcısı İsmail Hakkı Musa Paris Büyükelçiliğine atandı.
Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu üyeleri Karaman'da Milli Eğitim ile Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüklerinin yetkililerini ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüştü
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin zarar verdiği 53 camiden 40'ı onarıldı.
Irak'ta son iki yıl içinde yaklaşık 3,6 milyon kişinin yerinden edilerek kendi ülkelerinde göçmen durumuna düştüğü bildirildi.
İran'daki muhafazakar milletvekillerinden Cevad Kerimi Kuddusi, 2009'daki tartışmalı cumhurbaşkanlığı seçimlerinden bugüne kadar ülkede 600 gazetecinin gözaltına alındığını söyledi.
İran yönetimi, Esad güçleri yanında savaşmak için oluşturulan Şii milis gruplarına katılmak üzere Afganistan'da bir başvuru merkezi açtı.
Özbekistan yönetimi, Ramazan ayında camilere ve lokantalara toplu iftar yasağı getirdi
Yemen'de uzun süredir devam eden çatışmalarda şu ana kadar 6 bin 400 kişi öldü, iki milyon çocuk eğitim alamıyor
Doğu Karadeniz'e Arap turist ilgisi son iki yılda hızla arttı. Özellikle Körfez ülkelerinden gelen Araplar, başta Trabzon'da olmak üzere çok sayıda konut satın aldı. Trabzon Belediye baş
Eski Somali Büyükelçisi, AK Parti Bursa Milletvekili Torun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Somalilerin gözünden anlattı. Torun, "Bütün Somalililerin gözünde Tayyip Erdoğan bir milli kahramand�
HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Midyat’taki bombalı intihar saldırısı sonrası taziyeye gitmeye kalkınca halk tarafından protesto edildi ve bölgeden uzaklaşmak zorunda kaldı.
Alman Federal Sol Parti Milletvekili Sevim Dağdelen Alman 'Kim Türkiye'de Almanya'daki bir milletvekilini tehdit ediyorsa Almanya'ya giriş yasağı verilmeli' dedi.
ABD'de eşcinsellerin gittiği bir gece kulübüne yönelik saldırıyı düzenleyen militanın, 911 acil servis hattını arayarak terör örgütü DAEŞ'e bağlılık yemini ettiği ortaya çıktı.
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Suriye ve Irak'ta iç savaştan kaçarak Avrupa'ya giden mültecilerin zor kullanarak geri yollanması şeklindeki haberlerin endişe verici old
İstanbul'da 2 Haziran Perşembe günü gerçekleşen 3 milyon 45 bin metreküplük su tüketimi tarihi rekor olarak kayıtlara geçti