İran'da yaklaşık 2 milyon 700 bin kişinin okuma yazma bilmediği bildirildi.
Türkiye-Ukrayna Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Şahin, Kırım Tatar halkının lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ile görüştü
Milat gazetesi yazarı Ramazan Kayan geleceği inşa edecek bireyin sahip olması gereken karakteristik özellikleri köşesinde anlattı.
DSÖ, 3 yıldır savaşın devam ettiği Yemen'de sağlık imkanlarının yetersizliği ve savaş koşulları nedeniyle 16,4 milyon kişinin temel sağlık hizmetlerine ulaşamadığı hususunda uyar�
9 Eylül 1999’dan sonra ilk kez işe girenler Eylül 2019’dan itibaren 7000 gün primi doldurmuşlarsa tazminatlı ayrılabilecek. Eylül 2024’ten itibaren ise 25 yıl sigorta ve 4500 günü doldur
Milli Gazete yazarı Hüseyin Akın vefatının sene-i devriyesi münasebetiyle hakkında çeşitli yazılar yazılan Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili söylenenleri köşesine taşıdı.
Mondelez International, Fransa'daki sakız üretim hattını Türkiye'ye taşıma kararı aldı. Bunun 22 milyon liralık bir ihracat artışı sağlaması beklenirken şirket bu yıl Türkiye'de 42 m
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, metrobüsün Silivri'ye kadar uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin bir soru üzerine, "Metrobüs şu anda normal kapasitesinin üzer
SON DAKİKA HABERİ: Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantı sona erdi. 4 saat 20 dakika süren MGK toplantısının ardından yayımlanan bildiride, Menbiç'tek
İstanbul'da çakar kullandığı iddiasıyla İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ile tartışma yaşayan polis memuru N.Ç., yaptığı şikayetle ilgili olarak savcılığa ifade verdi.
Mısır'da seçimlere katılımın yüksek olması için yoğun çaba gösteren Milli Seçim Kurulu oy vermeyenlerin para cezasına çarptırılacağını açıkladı.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Kudüs ve İsrail'de camilerde ezanın belli saatlerde hoparlörle okunmasına yasak getiren yasa tasarısını yeniden gündeme getirmeyi amaçlıyor.
Yunanistan milletvekili Kostas Katsikis, "Erdoğan 2 Yunan askeri ile 8 Türk askerini takas etmek istiyor. Hükümetler yargıyı aşabilirse bunun ne maliyeti olur ki" dedi.
Endonezya Milli Kütüphanesi, 124 metre yüksekliği ve 24 katlıyla dünyanın en yüksek kütüphane binasına sahip olma özelliğini taşıyor.
UNICEF tarafından yayınlanan raporda, Yemen'de en az 2 milyon çocuğun okula gidemediği, 2 bin 419 çocuğun çatışmalarda savaşçı olarak kullanıldığını ve ülkedeki kız çocuklarının